Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Εμφανίζεται στο Geekbench πιθανός Zen 2 Threadripper

    Η AMD πιθανόν να βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχων της 3ης γενιάς Threadripper HETD επεξεργαστών, καθώς μια ενδιαφέρουσα εγγραφή έκανε την εμφάνισή της στη βάση δεδομένων του γνωστού Geekbench. Η εγγραφή αναφέρει έναν "AMD Sharkstooth" επεξεργαστή με 32 πυρήνες και 64 νήματα και χρονισμό ρολογιού 3.60 GHz. Το μοντέλο αναφέρεται ως "AuthenticAMD Family 23 Model 49 Stepping 0". Κανένα μοντέλο EPYC δεν ταιριάζει με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, συνεπώς προκύπτει το συμπέρασμα ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιον Threadripper επεξεργαστή. 

     

    Η πλατφόρμα (aka motherboard) που χρησιμοποιείται για την εγγραφή στο Geekbench έχει την κωδική ονομασία "WhiteHavenOC-CP", ενώ τον επεξεργαστή συνόδευαν 128GB μνήμης RAM και το OS ήταν 64-bit Linux.

     

    To σκορ των μετρήσεων ήταν 94.772 πόντοι, ήτοι 18,5% βελτιωμένο σε σχέση με έναν Threadripper 2990WX.

     

    2bKYN8MzmKzu2vcD.jpg

     

    H AMD αναμένεται να κυκλοφορήσει τους Threadripper 3ης γενιάς τον Οκτώβριο, ώστε να προπορευθεί της νέας γενιάς HEDT επεξεργαστών της Intel.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.