Jump to content


  • yanni
    yanni

    Εμφανίστηκαν οι πρώτες μητρικές για AMD Ryzen Threadripper

    Η Intel πρόλαβε την AMD με την ανακοίνωση των νέων Skylake X και Kabylake X και όπως είδαμε οι κατασκευαστές μητρικών ήδη παρουσιάζουν αρκετές μητρικές για την νέα HEDT πλατφόρμα της Intel στην Computex. Η αντίστοιχη πλατφόρμα υψηλών επιδόσεων της AMD όμως, που θα φιλοξενεί την νέα σειρά επεξεργαστών Ryzen Threadripper, δεν απέχει πολύ από την δική της ανακοίνωση και ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους μητρικές για την πλατφόρμα αυτή με το X399 chipset και το TR4 socket.

     

    Οι πρώτες X399 μητρικές που έκαναν την εμφάνισή τους προέρχονται από τις ASRock και Gigabyte. Η ASRock επιδείκνυε τις νέες X399 Professional Gaming και X399 Taichi, ενώ η Gigabyte από την μεριά της επιδείκνυε την νέα AORUS Gaming 7. Οι νέες αυτές μητρικές είναι σημαντικά πιο εξοπλισμένες ακόμα και από τις κορυφαίες AM4 μητρικές, με πολλαπλές θέσεις για κάρτες γραφικών και υποστήριξη για έως και Quad SLI και Quad CrossFire, οκτώ θέσεις για μνήμες και υποστήριξη quad channel, αλλά και τρεις θέσεις για Ultra M.2 αποθηκευτικά μέσα.

     

    ASRock-X399-Motherboards.jpg

     

    GIGABYTE-X399-AORUS-GAMING-7-8.jpg

     

    Να υπενθυμίσουμε ότι η AMD αύριο το πρωί θα κάνει την δική της προγραμματισμένη παρουσίαση στην Computex και δεν αποκλείεται να έχουμε ανακοινώσεις σχετικές με τους νέους Ryzen Threadripper.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.