Jump to content



  • Newsbot
    Newsbot

    Επιπλέον χρεώσεις λόγω COVID-19 ανακοίνωσε η ACS Courier

    Την στιγμή που όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και η οικονομία της χώρας -με τόσες επιχειρήσεις κλειστές ή να υπολειτουργούν- να περνάει δύσκολες ώρες, η εταιρία ταχυμεταφορών - ACS προβαίνει σε έκτακτη χρέωση εν μία νυκτί επιβαρύνοντας με 0,45 ευρώ +ΦΠΑ την εκάστοτε επιχείρηση για κάθε αποστολή… Η επιστολή της εταιρίας αναρτήθηκε στις 30/03/2020 στον ιστότοπό της και το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων ενημερώθηκε στις 31/03/2020 γνωστοποιώντας ότι θα ισχύουν οι νέες χρεώσεις από 01/04/2020.

     

    Κάποιες από τις επιχειρήσεις που επικοινώνησαν με την ACS για να διαμαρτυρηθούν για την μονομερή αλλαγή των συμβάσεων (σημείωση: η ACS έπρεπε να ενημερώσει 30 ήμερες πριν τους πελάτες της για την οποιαδήποτε αλλαγή τιμών στις χρεώσεις) και την αύξηση σχεδόν 25% στα έξοδα αποστολής, άκουσαν εμβρόντητες ότι ας μετατοπίσουν την χρέωση στους δικούς τους πελάτες!! Με απλά λόγια να χρεωθεί επιπλέον ο τελικός καταναλωτής, αυτός ακριβώς που έχει αυξήσει την δουλειά της ACS και γενικά των Courier το τελευταίο διάστημα λόγω COVID-19. 

     

    Θα υπάρξουν σίγουρα "αναταράξεις" και καταγγελίες για αισχροκέρδεια και μένει να δούμε αν αυτό θα είναι η "ταφόπλακα" της εταιρίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε την επιστολή που έλαβαν όλες οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την ACS Courier.

     

    large.acs-covid-19-xreoseis.PNG

     

    Και κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση από το site της εταιρίας ταχυμεταφορών.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.