Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Επιστρέφει ο Ryzen 3900X σε καλή διαθεσιμότητα με τιμή 499$

    Είχε παρατηρηθεί τις τελευταίες εβδομάδες σημαντική έλλειψη στην αγορά των 3900X λόγω της μεγάλης ζήτησης, αλλά και προβλημάτων στην παραγωγή. Αποτέλεσμα ήταν οι συγκεκριμένοι, περιζήτητοι, επεξεργαστές να βρίσκονται με δυσκολία και, όπου ήταν αυτό εφικτό, οι τιμές ήταν κατά πολύ ανεβασμένες σε σχέση με την MSRP τιμή των 499$.

     

    Η AMD, σχολιάζοντας το πρόβλημα, είχε διαβεβαιώσει ότι η τιμή MSRP παρέμενε σταθερή και όταν η αγορά θα τροφοδοτηθεί επαρκώς, οι retail τιμές θα έπεφταν σε φυσιολογικά επίπεδα.

     

    Πράγματι, οι 3900Χ φαίνεται να έχουν επιστρέψει στα στοκ των καταστημάτων και οι μεγάλοι retailers όπως το Amazon και το Best Buy διαθέτουν ετοιμοπαράδοτα κομμάτια έναντι 499$.

     

    Ο Ryzen 3900X είναι αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα των Zen 2 επεξεργαστών στο Desktop, αλλά σε λίγες μέρες θα κάτσουν στη θέση του συνοδηγού, καθώς επίκειται η κυκλοφορία του 16πύρηνου Ryzen 3950X. Για όσους όμως καλύπτονται από την ισχύ 12 Zen 2 πυρήνων στο Desktop τους, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.