Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Επιτέλους, οι Ryzen 7 5800X είναι διαθέσιμοι σε ικανές ποσότητες, καθώς βρίσκονται πλέον σε πολλούς λιανοπωλητές (αλλά και απευθείας από την AMD) σε τιμές MSRP

    Για όσους σκέφτονται την αναβάθμιση σε πλατφόρμα Zen 3, τα νέα είναι πολύ καλά, καθώς μετά από ένα διάστημα με μικρό απόθεμα και υψηλές τιμές, η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται. Αν και οι ελλείψεις σε πολλά υποσυστήματα (GPUs, CPUs) είναι περισσότερο από εμφανείς, ακόμα και στις κονσόλες νέας γενιάς, φαίνεται ότι οι επεξεργαστές Ryzen 7 5800X παράχθησαν σε ικανές ποσότητες και οι αντίστοιχες αποστολές προς τους τελικούς λιανοπωλητές διαπέρασαν τα όποια προβλήματα.

     

    Το αν κάτι τέτοιο θα έχει διάρκεια είναι ένα καλό ερώτημα. Η ουσία όμως είναι ότι ο Ryzen 7 5800X εμφανίζεται στα ράφια των καταστημάτων συχνότερα από τους υπόλοιπους επεξεργαστές Zen 3 και μάλιστα σε τιμές MSRP:

     

     

    Δεν είναι όμως μόνο τα Amazon και Νewegg που έχουν σοβαρό απόθεμα σε τιμές MSRP,  αλλά και άλλοι λιανοπωλήτες, όπως οι B&H Photo και Adorama διαθέτουν άμεσα τους επεξεργαστές. Επίσης ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί και απευθείας από την AMD. 

     

    Μένει να δούμε αν τα πολύ καλά αυτά νέα θα μεταφραστούν και με αντίστοιχες διαθεσιμότητες και, βεβαίως, τιμές στην ελληνική αγορά...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.