Jump to content


  • yanni
    yanni

    Εσωτερικος και εξωτερικος δίσκος 6TB από την Toshiba

    .
    Το τμήμα Digital Products Division της Toshiba ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα μοντέλων χωρητικότητας των 6TB τόσο για την σειρά Toshiba Canvio Desk 3.5” External USB 3.0, όσο και για την σειρά Toshiba Desk 3.5” Internal Serial ATA 3.0 οι οποίες μέχρι την ανακοίνωση των νέων μοντέλων, πρόσφεραν χωρητικότητες έως και 5TB. Η σειρά εξωτερικών δίσκων Canvio Desk είναι μια compact λύση εξωτερικού σκληρού δίσκου σχεδιασμένη για περιβάλλοντα γραφείου και οικιακή χρήση. Μαζί με τον δίσκο η Toshiba παρέχει και λογισμικό για λήψη αντιγράφων ασφαλείας στον Canvio Desk ή στο cloud, κατ' επιλογή ή αυτόματα σε τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά και λογισμικό για system recovery.

     


    Toshiba Canvio Desk External Internal drives

     


    Τα νέα μοντέλα των 6TB θα είναι διαθέσιμα τον Μάιο σε επιλεγμένους μεταπωλητές, αλλά και στο online κατάστημα της Toshiba. Η τιμή είναι ορισμένη στα $369 δολάρια τόσο για τον εσωτερικό όσο και για τον εξωτερικό δίσκο. Τα νέα μοντέλα καλύπτονται από 3 χρόνια εγγύηση.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.