Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η αποκάλυψη για την τιμή του Xbox Series X μεταφέρεται για τον Σεπτέμβρη, οριστική κυκλοφορία τον Νοέμβρη

    Οι αποκαλύψεις για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox Series X ήταν προγραμματισμένες για τον Αύγουστο, όμως η Microsoft μετακίνησε την ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο. Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε την καθυστέρηση του Halo: Infinite με κυκλοφορία το 2021. Αυτό σημαίνει ότι η επίσημη πρώτη του Xbox Series X δεν θα συνοδεύεται από αυτόν τον σπουδαίο τίτλο για το οικοσύστημα του Xbox. 

     

    Σύμφωνα με τον Shinobi62, ο οποίος είναι γνωστός για τις στενές του σχέσεις με τους Xbox devs, επιβεβαιώνεται η μετακύλιση της ημερομηνίας των ανακοινώσεων για τιμές και άλλες λεπτομέρειες τον Σεπτέμβριο. Τίποτα, ακόμα, από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Microsoft.

     

    Το μεγαλύτερο ερώτημα είναι η τιμή και οι δυο εταιρείες, Sony και Microsoft, παίζουν κρυφτούλι για τις επίσημες ανακοινώσεις τους. Την τελευταία φορά που η Microsoft έκανε πρώτη την κίνηση αποκάλυψης της τιμής για την κονσόλα της ήταν το 2013 όταν ανακοίνωσε MSRP 499$ για το Xbox. Η Sony είχε την ευκαιρία να ανακοινώσει λίγο αργότερα MSRP 399$ για το PS4 και τελικά να κυριαρχήσει σε αυτή τη γενιά παιχνιδομηχανών. Η Microsoft, βέβαια, έχει πολύ μεγάλη τσέπη και μπόρεσε να αντέξει τον πόλεμο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό μπορεί να επαναληφθεί.  


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.