Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η διαθεσιμότητα του Intel Core i9-9900KS ξεκινά τον Οκτώβριο

    H "απάντηση πανικού" της Intel για την 3η γενιά Ryzen επεξεργαστών είναι ο Core i9-9900KS του οποίου η διαθεσιμότητα αναμένεται τον Οκτώβριο. Η Intel πρόκειται να διαφημίσει τον επεξεργαστή ως ο "καλύτερος επεξεργαστής που υπάρχει για gaming". Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο ισχυρισμός, ο i9-9900KS θα αποτελείται από 8 πυρήνες με υποστήριξη Hyperthreading (16 threads) και θα είναι δυνατός ο boost χρονισμός 5GHz σε όλους του πυρήνες! Η υλοποίηση του chip θα βασίζεται σε σιλικόνη 14nm "Coffee Lake Refresh", αλλά προφανώς τα κομμάτια θα είναι διαλεγμένα.

     

    Η Intel θα προσπαθήσει να "τρολάρει" την AMD για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους boost χρονισμούς των Ryzen 3000, όπως φαίνεται και από το slide με κύριο θέμα τις boost συχνότητες των Ryzen επεξεργαστών.

     

    2.jpg

     

    Η Intel δεν αναφέρει το TDP ή την τιμή του 9900KS, αν και αναμένονται υψηλότερες τιμές και στα δύο. Δεν αποκλείεται βέβαια η Intel να τιμολογήσει και στα 499$.

     

    3.jpg

     

    Ο χρόνος της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας μπορεί να είναι πολύ κοντά στην επικείμενη ανακοίνωση, από την AMD αυτή τη φορά, του Ryzen 9 3950X (16-core/32-thread). 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.