Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η σειρά "Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών" στο Amazon από τον Σεπτέμβριο του 2022

    Μια από τις περισσότερο αναμενόμενες σειρές "Originals" της Amazon μέχρι σήμερα, βασισμένη στο μυθιστόρημα του J.R.R. Tolkien "Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών", θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Prime Video την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, σε περισσότερες από 240 περιοχές και χώρες.

    Μαζί με την ημερομηνία πρεμιέρας, τα Amazon Studios κυκλοφόρησαν μια επίσημη πρώτη εικόνα από την επερχόμενη σειρά, η οποία θα διαδραματιστεί στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. Η σειρά θα διαδραματιστεί χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα στα βιβλία του J.R.R. Tolkien "Χόμπιτ" και "Ο Άρχοντας των δακτυλιδιών", και θα ακολουθήσει χαρακτήρες "τόσο οικείους όσο και νέους, καθώς αντιμετωπίζουν τη μακροχρόνια εκ νέου εμφάνιση του κακού στη Μέση Γη."

     

    Lord-Of-The-Rings-Amazon-Tv-Show-Premiere.webp

     

    Η κυκλοφορία της εικόνας συνδέεται με την παραγωγή της σειράς μετά τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία. Οι θαυμαστές υπέθεσαν γρήγορα ότι η σειρά θα γυριστεί στο Valinor, καθώς η εικόνα απεικονίζει αυτό που φαίνεται να είναι τα Δέντρα των Valar.

    Η σειρά που ακόμα δεν της έχει δοθεί ονομασία, είναι μια τεράστια επένδυση από την Amazon στην υπηρεσία streaming Prime Video, μιας και η παραγωγή της πρώτης σεζόν της σειράς κόστισε περίπου 465 εκατομμύρια δολάρια. Αν φέρουμε ως μέτρο σύγκρισης το κόστος της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones (που να πάει και να μην ξανάρθει) είχε κόστος έως και 15 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο (με αρχικό προϋπολογισμό τα 5 εκατομμύρια), με το σύνολο της σεζόν να φτάνει τα 90 εκατομμύρια δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.