Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Acer ανακοίνωσε την νέα της καμπύλη οθόνη XR382CQK

    Εάν σκέφτεστε κάποια οθόνη με μεγάλη διαγώνιο, που να είναι και ultrawide, αλλά και καμπύλη, αλλά να έχει και Adaptive Sync, τότε η XR382CQK bmijqphuzx, είναι μία από τις επιλογές σας. Η νέα αυτή οθόνη της Acer, εκτός από παράξενο όνομα, διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και προφανώς τοποθετείται στην κορυφαία κατηγορία οθονών, έχοντας τιμή 1300 δολαρίων.

     

    Η  XR382CQK bmijqphuzx έχει IPS panel με διαγώνιο 37,5'' και ανάλυση 3440 x 1600 pixels. Η καμπυλότητά της είναι 2300R, οι αναλογίες της 21:9, ο χρόνος απόκρισης 5ms και ο ρυθμός ανανέωσης της φτάνει τα 75Hz μέσω DiplayPort. Η ύπαρξη Adaptive Sync την καθιστά συμβατή με τις AMD κάρτες που υποστηρίζουν την τεχνολογία FreeSync, επιτρέποντας στην οθόνη να παρουσιάσει ομαλά γραφικά χωρίς stuttering και tearing, εφόσον ο ρυθμός των καρέ που στέλνει η κάρτα γραφικών βρίσκεται εντός των ορίων στα οποία λειτουργεί το Adaptive Sync.

     

    Η οθόνη είναι σε θέση να απεικονίσει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, καλύπτοντας το 100% του sRGB. Οι τεχνολογίες EyeProtect Flicker-less και Blue-light Filtering υπόσχονται πιο ξεκούραστη χρήση γενικότερα, ενώ η τεχνολογία GameView υπόσχεται ευκολότερο gaming. Η οθόνη υποστηρίζει PiP και PbP modes, ενώ υπάρχουν δύο ηχεία των 7W με DTS για την αναπαραγωγή του ήχου. Στις συνδέσεις της οθόνης περιλαμβάνονται μία Display Port, μία Mini Display Port, μία Display Port Out, μία HDMI 2.0 και μία MHL 2.1, καθώς και USB 3.0 hub τεσσάρων θυρών. Η βάση είναι από αλουμίνιο, επιτρέπει την ρύθμιση του ύψους, της κλίσης και της περιστροφής ενώ διαθέτει και φωτισμό. 

     

    XR382CQK bmijqphuzx.jpg

     

    5898b36805358-XR382CQKbmijqphuzx2.jpg

     

    Η οθόνη είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω του Amazon.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.