Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Activision ανακοινώνει το Call of Duty Black Ops: Cold War

    H Activision επισήμως επιβεβαίωσε ότι το επόμενο επεισόδιο της σειράς Call of Duty θα είναι το Black Ops: Cold War. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αντλεί την έμπνευσή του από ιστορικά γεγονότα του ψυχρού πολέμου. Οι παίκτες αναμένεται να πάρουν μέρος σε μια αλυσίδα από "μαύρες" επιχειρήσεις που χρονολογούνται ανάμεσα στο 1947 (χρονιά έναρξης του δόγματος Truman) και το 1991 (διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης). 

     

    Δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα οι αλλαγές που θα επέλθουν στη λογική και στους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Treyarch, ένα από τα 3 studios που αναπτύσσουν τίτλους για τη σειρά Call of Duty, με τριετή κύκλο ανάπτυξης. Η Raven Software συνεργάζεται με την Treyarch, ώστε να υπάρξει και η σχετική ενσωμάτωση στο Battle Royale Call of Duty Warzone. Φαίνεται ότι το Warzone θα ενσωματώνει στοιχεία από τους μελλοντικούς τίτλους Call of Duty. 

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.