Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η ADATA ανακοίνωσε τον SP580 SSD

    Η ADATA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Premier SP580 ο οποίος διαθέτει  ελεγκτή  από τη Marvell και υποστηρίζει την τεχνολογία SLC η οποία παρέχει καλύτερες επιδόσεις σε προσιτή τιμή.

     

    Οι ταχύτητες του SP580 φτάνουν τα 560 MB/s ανάγνωσης και 410 MB/s εγγραφής και μπορεί να λειτουργήσει σε simulated SLC mode όταν υπάρχει φόρτος εργασίας. Το drive υποστηρίζει λειτουργία DEVSLP χαμηλής κατανάλωσης επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας όταν εγκατασταθεί σε laptops. O Premier SP580 είναι διαθέσιμος σε χωρητικότητες 120 GB και 240 GB και στη συσκευασία περιλαμβάνεται 2.5 mm spacer, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε  desktop PCs αλλά και σε notebooks και ultrabooks.

     

    111a.jpg

     

    Οι δίσκοι αυτοί χρησιμοποιούν TLC NAND chips (Triple Level Cell) στα οποία αποθηκεύονται τρία bits ανά cell, σε αντίθεση από τους MLC (Multi-Level Cell), οι οποίοι αποθηκεύουν μόνο δύο bits. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη φθορά στον SSD αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν υιοθετήσει αυτήν την τεχνολογία γιατί είναι φθηνότερη από τους MLC οι οποίοι διατίθενται σε ακριβότερη τιμή. 
      
    Ο δίσκος διαθέτει προστασία δεδομένων, και τεχνολογίες διόρθωσης σφαλμάτων. Όπως με όλους τους ADATA SSDs, με κάθε αγορά του Premier SP580 ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το λογισμικό ADATA SSD Toolbox με το οποίο οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τον Premier SP580, αλλά και να μεταφέρουν το λειτουργικό σύστημά τους από τους μηχανικούς HDD σε SSD. 

     

    Πηγή : techpowerup.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.