Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η AMD ανακοίνωσε σήμερα τη Radeon 5600M GPU που φέρνει επιδόσεις γραφικών επιπέδου Desktop για το MacBook Pro 16"

    H AMD ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα της νέας AMD Radeon Pro 5600M mobile GPU για το MacBook Pro 16". Η νέα GPU είναι σχεδιασμένη να προσφέρει επιδόσεις γραφικών επιπέδου Desktop σε μια αποδοτική μορφή κατάλληλη για τα laptop και είναι ικανή να διαχειριστεί βαριά σενάρια απαιτητικών υπολογισμών. Οι χρήστες των MacBook Pro μπορούν πλέον να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους ενώ βρίσκονται εκτός γραφείου. 

     

    Η AMD Radeon Pro 5600M είναι κατασκευασμένη με μέθοδο ολοκλήρωσης 7nm και βασίζεται στην αρχιτεκτονική RDNA. Μπορεί να ενδυναμώσει ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών εφαρμογών όπως επεξεργασία video, διαβάθμιση χρωμάτων, ανάπτυξη εφαρμογών, δημιουργία παιχνιδιών κ.α. Διαθέτει 40 CUs (Compute Units) και 8 GB υπέρ-υψηλής ταχύτητας και χαμηλής κατανάλωσης HBM2 μνήμη, ώστε σε ένα πακέτο να πετυχαίνει υψηλές επιδόσεις.

     

    Τα βασικά χαρακτηριστικά της κάρτας είναι τα ακόλουθα:

    • Εξαιρετικές υπολογιστικές επιδόσεις - 40 CUs για μέχρι 5,3 TFLOPS (FP32) μονής ακρίβειας κινητής υποδιαστολής.
    • HBM2 Μνήμη - 8 GB HBM2 με 394 GB/s διαμεταγωγή.
    • AMD RDNA αρχιτεκτονική.
    •  

      large.lMejVdYXDcJrLMrT.jpg

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα της Apple:

    https://www.apple.com/macbook-pro-16/


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.