Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η AMD επιβεβαιώνει ότι η R9 Nano θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο

    .
    Η CEO της AMD Lisa Su, επιβεβαίωσε ότι η R9 Nano θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Αύγουστο. Ήταν ήδη γνωστό ότι η R9 Nano θα κυκλοφορούσε εντός του καλοκαιριού, αλλά μια επίσημη επιβεβαίωση, έναν μήνα σχεδόν μετά την αποκάλυψη της κάρτας, είναι θετικό σημάδι και δείχνει να μην υπάρχουν καθυστερήσεις όσον αφορά την διαθεσιμότητα της κάρτας.

     

    Amd radeon R9 nano 3

     

    Η R9 Nano, όπως και η R9 Fury X, αναμένεται να χρησιμοποιεί το πλήρες Fiji chip με το σύνολο των 4096 πυρήνων, σε αντίθεση με την R9 Fury που χρησιμοποιεί κομμένη έκδοση του Fiji με 3584 πυρήνες. Η κάρτα αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για χρήση σε mini ITX κουτιά, χάρη στις πολύ περιορισμένες διαστάσεις της. Θα είναι dual slot, αλλά θα έχει μόλις 15,24 εκατοστά μήκος, ενώ για την ψύξη της θα αρκείται σε έναν ανεμιστήρα. Το TDP της είναι 175W και για την τροφοδοσίας της θα αρκείται σε ένα επιπλέον 8pin PCIE καλώδιο τροφοδοσίας. Σύμφωνα με την AMD η κάρτα θα προσφέρει σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις και έως και διπλάσιο efficiency, έναντι της προηγούμενης κορυφαίας κάρτας της εταιρίας, της R9 290X.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.