Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Antec ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των νέων AIO υδροψύξεων, Mercury

    Η Antec ανακοίνωσε την νέα της, υψηλών επιδόσεων και αξιοπιστίας All In One σειρά υδροψύξεων για επεξεργαστές, Mercury. Η νέα αυτή σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Mercury 120, Mercury 240 και Mercury 360.

     

    Η Antec αναφέρει ότι έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά στην νέα αυτή σειρά, τα μοντέλα της οποίας θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν αξιόπιστα για τουλάχιστον 5 χρόνια. Αυτή την άποψη η εταιρία την στηρίζει παρέχοντας αντίστοιχο χρονικό διάστημα εγγύησης πέντε χρόνων.

     

    Antec Mercury series 120.jpg

     

    Τα μοντέλα της σειράς είναι εξοπλισμένα με μη λιπανθέντα έδρανα από γραφίτη και υψηλής αντοχής κεραμικό άξονα, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εντός μιας κατασκευής από άνθρακα και μέταλλο. Η αντλία που χρησιμοποιείται είναι αθόρυβη και αποτελείται από μηχανισμό τριών φάσεων, επιτυγχάνοντας ταχύτατη κυκλοφορία του υγρού, ενώ το ψυγείο διαθέτει αλουμινένια fins με πυκνότητα 16 ανά ίντσα, επιτρέποντας έτσι την ανεμπόδιστη ροή του αέρα ανάμεσά τους. Τα χαρακτηριστικά αυτά επιτρέπουν την αποτελεσματική ψύξη του επεξεργαστή. Για την λειτουργία των υδροψύξεων της σειράς Mercury απαιτείται απλά η σύνδεση τους με ένα 3pin και ένα SATA καλώδιο τροφοδοσίας. Τέλος, LED ενδείξεις ενημερώνουν για την θερμοκρασία του υγρού, όταν αυτή είναι χαμηλότερη των 48 βαθμών, όταν είναι μεταξύ των 48 και 60 βαθμών, καθώς και όταν η θερμοκρασία είναι άνω των 60 βαθμών.

     

    Οι τιμές των τριών μοντέλων είναι 69, 99 και 125 ευρώ για τα Mercury 120, Mercury 240 και Mercury 360 αντίστοιχα.

     

    597f8ce2b392b_AntecMercuryseries1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.