Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Antec ανακοίνωσε την νέα σειρά τροφοδοτικών EarthWatts Gold Pro Series

    Η Antec ανακοίνωσε μια νέα σειρά τροφοδοτικών με κορυφαία χαρακτηριστικά, την EarthWatts Gold Pro Series. Η νέα αυτή σειρά περιλαμβάνει τρία μοντέλα με ισχύ 550W, 650W και 750W. Και τα τρία μοντέλα προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή ενεργειακή απόδοση, έως 92%, έχοντας πιστοποίηση 80 PLUS GOLD, ενώ είναι και semi modular, επιτρέποντας την χρήση τους και σε κουτιά με κάπως πιο περιορισμένο εσωτερικό χώρο.

     

    Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των νέων EarthWatts Gold Pro τροφοδοτικών, μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας η οποία φτάνει έως και το 20%, σύμφωνα με την Antec. Επίσης είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν σταθερά και αξιόπιστα την μέγιστη ισχύ του σε συνεχή λειτουργία. Έχουν μία ισχυρή γραμμή +12V, είναι full-bridge LLC και διαθέτουν πυκνωτές υψηλών επιδόσεων. Ενσωματώνουν πλήθος κυκλωμάτων προστασίας, ενώ ο ανεμιστήρας τους των 120 χιλιοστών είναι σχεδιασμένος να προσφέρουν την απαραίτητη ψύξη στα κυκλώματα του τροφοδοτικού, αθόρυβα. Και τα τρία μοντέλα είναι κατάλληλα για συστήματα με πάνω από μία κάρτα γραφικών, διαθέτοντας το μεν 550W μοντέλο, δύο PCIe 6+2 καλώδια, με τα άλλα δύο μοντέλα να διαθέτουν τέσσερα PCIe 6+2 καλώδια.

     

    Τα τρία μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα και προσφέρονται το 550W μοντέλο προς 76€, το 650W μοντέλο προς 83€ και το 750W μοντέλο προς 100€. Και τα τρία μοντέλα καλύπτονται από εγγύηση επτά χρόνων.

     

    Antec EarthWatts Gold Pro Series 750W -3.jpg

     

    Antec EarthWatts Gold Pro Series 750W -1.jpg

     

    Antec EarthWatts Gold Pro Series 750W -2.jpg

     

    Antec EarthWatts Gold Pro Series 650W.jpg

     

    Antec EarthWatts Gold Pro Series 550W.jpg

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.