Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple ανακοινώνει την εκδήλωση της 18ης Οκτωβρίου με υποσχέσεις για νέα προϊόντα

    Το επόμενο event της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προσκλήσεις που στάλθηκαν σήμερα. Η εταιρεία αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη δεύτερη φθινοπωρινή της εκδήλωση για να λανσάρει ένα ζευγάρι νέα MacBooks, ένα επανασχεδιασμένο high end Mac Mini και πιθανώς ένα ζευγάρι AirPods τρίτης γενιάς. Το βίντεο πρόσκλησης συμπυκνώνεται σε μια λέξη: Unleashed.

    Υπήρχαν αναφορές εδώ και μήνες ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών. Τα νέα MacBooks θα είναι το τελευταίο βήμα στη μετάβαση της Apple από τα τσιπ της Intel, αντικαθιστώντας τα με έναν ARM επεξεργαστή, τον M1X που σχεδιάζει η ίδια. Το νέο τσιπ θα μπορούσε να αυξήσει την απόδοση σε σύγκριση με το τσιπ Μ1 που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι. Άλλα αναμενόμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιστροφή των αγαπημένων λειτουργιών MacBook, όπως μαγνητική φόρτιση MagSafe, θύρα HDMI και υποδοχή κάρτας SD. Η όχι και τόσο επιτυχημένη μπάρα αφής OLED, μπορεί να βρίσκεται εκτός των νέων σχεδίων της εταιρίας. Ο Mark Gurman του Bloomberg σημείωσε πρόσφατα ότι τα αποθέματα του υπάρχοντος MacBook Pro της εταιρείας φαίνεται να τελειώνουν, πράγμα που δείχνει ότι βαίνουμε ολοταχώς για νέα μοντέλα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.