Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Η Apple ξεκινά πρόγραμμα ανάκλησης σκληρών δίσκων iMac 3TB

    Η εταιρεία μάλιστα έχει ήδη επικοινωνήσει με όσους κατόχους είχαν δηλώσει έγκυρη διεύθυνση email κατά την καταχώρηση του προϊόντος. Οι συσκευές που επηρεάζονται πωλήθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 - Σεπτεμβρίου του 2013.

     

    Επιπροσθέτως η ιστοσελίδα Macrumors τονίζει ότι οι κάτοχοι θα μπορούν να ελέγχουν αν εντάσσονται στο πρόγραμμα ανάκλησης με την απλή εισαγωγή του serial number στον επίσημο ιστότοπο υποστήριξης της Apple. Το πρόγραμμα θα καλύπτει όλα τα iMac μοντέλα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2015 ή τρία χρόνια από την ημερομηνία πώλησης της συσκευής που παρουσιάζει αστοχία δίσκου.

     

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ξεκινά ένα πρόγραμμα αντικατάστασης. Υπενθυμίζουμε η πιο πρόσφατη ανάκληση έλαβε χώρα το 2012 και αφορούσε συγκεκριμένα iMacs των 21.5 και 27 ιντσών που είχαν πουληθεί μεταξύ Οκτωβρίου 2009-Ιουλίου 2011.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.