Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Artic κυκλοφορεί τα νέα Bluetooth sports ακουστικά P324 BT.

    Για αληθινά δυνατά σπορ χρειάζεστε μουσική και τα P324 BT σας δίνουν το απαραίτητο κίνητρο και σας συντροφεύουν ακόμα και στη γυμναστική σας.

     

    Αν τρέχετε στην παραλία ή ασκήστε στο γυμναστήριο τα πολύ ελαφριά P324 BT, τα οποία είναι εφοδιασμένα και με ενσωματωμένο μικρόφωνο, σας ταιριάζουν απόλυτα. Χωρίς περιορισμούς τα Bluetooth αυτά ακουστικά κάνουν τα πάντα και σας προσφέρουν τέλεια φορητότητα.

     

    Με τα ανταλλακτικά ear pads τώρα πια δεν θα φοβάστε μολύνσεις και ιδρώτα αφού μπορείτε να τα αλλάξετε και αφού τα πλύνετε θα γίνουν σαν καινούργια. Επιπλέον, πέρα από αυτά τα πρακτικά χαρακτηριστικά, προσφέρουν την τέλεια απόδοση ήχου σε αυτό το επίπεδο τιμής. Τα ακουστικά αυτά θα σας προσφέρουν μουσική παντού με διάρκεια μπαταρίας τις 20 ώρες .

     

    Διπλώνουν για να μπορείτε να τα μεταφέρετε παντού στη κομψή σκληρή θήκη τους. Θα τα βρείτε σε μαύρο, άσπρο, μπλε, μοβ, ροζ και lime. Μέχρι τις 31 Μαΐου θα είναι διαθέσιμα μέσω του Amazon στην τιμή των EUR 29,99 αντί της κανονικής τιμής των EUR 34.95. Την Artic και τα προϊόντα της θα τα βρείτε στη CEBIT στο Ανόβερο από τις 16 έως και τις 20 Μαρτίου.

     

    p324bt white G03

     

    p324bt purple G04

     

    p324bt pink G05

     

    p324bt lime G03


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.