Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η ASRock ανακοίνωσε την προσιτή gaming μητρική H110M-DS Hyper

    Η ASRock ανακοίνωσε την κυκλοφορία της H110M-DS/Hyper, η οποία είναι μία entry-level LGA1151 gaming μητρική για όσους δεν επιθυμούν να ξοδέψουν μία περιουσία για το σύστημά τους.


    Η εταιρία τοποθετεί τη μητρική αυτή στην gaming κατηγορία και την έχει εξοπλίσει με ψύκτρα για το CPU VRM αλλά και solid-state πυκνωτές. Η μητρική βασίζεται στο H110 Express chipset της Intel και για την τροφοδοσία της χρησιμοποιεί ένα βύσμα 24-pin ATX και ένα 8-pin EPS, καθώς και κύκλωμα 4+1 φάσεων για τον επεξεργαστή.

     

    28a.jpg

     

    Η μητρική διαθέτει δύο θέσεις για DDR4 μνήμες με υποστήριξη μέχρι και 32 GB dual-channel μνήμης DDR4 στα 2133 MHz, καθώς και μία θύρα PCI-Express 3.0 x16. Η μοναδική θύρα επέκτασης είναι μία PCI-Express 2.0 x1.

     

    Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, η  H110M-DS Hyper διαθέτει μόνο τα βασικά, όπως τέσσερις θύρες SATA 6 Gb/s, τέσσερις θύρες USB 3.0 (δύο στο πίσω μέρος και δύο με headers πάνω στη μητρική), εξακάναλος ήχος HD και gigabit Ethernet (Realtek RTL8111GR).

     

    Η σύνδεση για οθόνη γίνετε μέσω μίας θύρας dual-link DVI. Η μητρική διαθέτει UEFI BIOS και αναμένεται να έχει τιμή κάτω από τα 60 δολάρια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.