Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Asus ανεβάζει τον πήχη του ρυθμού ανανέωσης στα gaming monitors στα 360Hz!

    Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η Asus ενημέρωσε τον Τύπο για την ύπαρξη του ASUS TUF Gaming VG279QM που διαθέτει panel 27" Full HD και πετυχαίνει ρυθμό ανανέωσης 280Hz (overclocked). Φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στους OEMs με πεδίο τους ρυθμούς ανανέωσης των gaming monitors και η Asus μαζί με την Nvidia μόλις έριξαν και άλλη "κανονιά".

     

    Πρόκειται για την ολομέτωπη επίθεση της Nvidia με τη νέα τεχνολογία 360Hz G-SYNC. Η Nvidia μόλις ανακοίνωσε ότι το πρώτο monitor που θα διαθέτει αυτή την τεχνολογία θα είναι το ASUS ROG Swift 360, αν και η ASUS ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο μοντέλο, συνεπώς δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση με τα χαρακτηριστικά του.

     

     

    Εκτός από το κύριο χαρακτηριστικό της οθόνης που θα είναι τα 360Hz του panel, γνωρίζουμε ότι η διαγώνια διάσταση θα είναι 24,5" και η ανάλυση 1080p. Η Nvidia αναφέρει το χαρακτηριστικό “tuned dynamic overdrive” με ελάχιστο ghosting και ένα εξελιγμένο G-SYNC chip. Τα panels κατασκευάζονται από την AU Optronics.

     

    large.g_sync_360Hz.jpg

     

    Δυστυχώς άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν καθώς η οθόνη βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και αναμένεται να τη δούμε στα ράφια εντός του 2020. Είναι σχεδόν σίγουρο όμως ότι η τιμή θα είναι ανεβασμένη σε σχέση με τις υπάρχουσες 240Hz και 280Hz οθόνες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.