Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Asus επιδεικνύει την ROG Ryujin II AIO ψύκτρα με οθόνη 3.5"

    Η ASUS παρουσίασε την νέα ROG Ryujin AIO, που διαθέτει οθόνη LCD με αυξημένο μέγεθος σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο που διέθετε OLED 1,77". Η ROG Ryiujin 2 διαθέτει επανασχεδιασμό της οθόνης OLED (τώρα LCD, πιθανότατα λόγω OLED burn-in) που βρίσκεται πάνω από το waterblock του επεξεργαστή. Τώρα οι μετρήσεις εμφανίζονται στη νέα επιβλητική οθόνη 3,5", που μπορεί να διαμορφωθεί από τον χρήστη ώστε να παρουσιάσει προεγκατεστημένα γραφικά ROG, δεδομένα συστήματος όπως θερμοκρασίες, τάσεις κ.λπ. ακόμα και δημιουργημένα από τον χρήστη γραφικά.

     

    large.QJl3akAYYhErNHQm.jpg

     

    Η ROG Ryujin II μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο μοντέλο, χωρίς τη νέα μεγαλύτερη οθόνη. Ενώ το πρωτότυπο πωλείται με MSRP 220 $, η ROG Ryujin II πιθανότατα θα έχει υψηλότερη τιμή λιανικής. Η ψύκτρα διαθέτει δυνατότητες φωτισμού RGB, η ΑSUS όμως επέλεξε να την παρουσιάσει σε μια πιο ήπια προσέγγιση, παντρεύοντας τα γραφικά LCD με τη μαύρη αισθητική της μητρικής πλακέτας ROG Maximus Z590 Hero. Σίγουρα πρόκειται για μια όμορφη AIO, αν και η αναμενόμενη υψηλή τιμή μπορεί να κάνει τους πιθανούς αγοραστές της να διστάσουν.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.