Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η AZIO ξεκίνησε να διαθέτει το Retro Classic πληκτρολόγιό της και σε Bluetooth έκδοση

    Η AZIO είχε ξεκίνησε καμπάνια στο Indiegogo προκειμένου να δημιουργήσει περισσότερο ντόρο γύρω από το Retro Classic, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, το οποίο θύμιζε σε μεγάλο βαθμό παραδοσιακή γραφομηχανή. Η εκδοση αυτή του πληκτρολογίου ήταν ενσύρματη, αλλά τώρα η εταιρία ανακοίνωσε και έκδοση με Bluetooth σύνδεση.

     

    Η νέα έκδοση, η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη, έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου των 6000mAh, ικανή να επιτρέψει την χρήση του πληκτρολογίου για διάστημα ενός χρόνου, χωρίς την ενεργοποίηση του οπίσθιου φωτισμού ή έως δύο μήνες, με ενεργοποίηση του οπίσθιου φωτισμού. Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται μέσω USB Type C σύνδεσης, επιτρέποντας και την χρήση του πληκτρολογίου ως ενσύρματου, εφόσον αυτό κριθεί προτιμότερο. Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό της Bluetooth έκδοσης, είναι η ύπαρξη διακόπτη για εναλλαγή μεταξύ Windows και Mac layout. Μάλιστα περιλαμβάνονται τόσο Windows όσο και Mac layout keycaps. Η τιμή του Azio Retro Classic Bluetooth είναι 220 δολάρια.

     

    Azio Retro Classic Bluetooth -2.jpg

    Azio Retro Classic Bluetooth -1.jpg

    Azio Retro Classic Bluetooth -3.jpg

    Azio Retro Classic Bluetooth -4.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.