Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η be quiet! ανακοίνωσε τα νέα της κουτιά Dark Base 900

    Η Γερμανική be quiet! ανακοίνωσε δύο νέα κορυφαία κουτιά, τα Dark Base 900 και Dark Base 900 Pro. Η be quiet! έχει σχεδιάσει τα νέα της κουτιά ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο modular γίνεται, ιδίως όσον αφορά το motherboard tray, συνδυάζοντας επιπλέον υψηλή ποιότητα κατασκευής από ατσάλι και αλουμίνιο, αλλά και χαρακτηριστικά τα οποία θα ικανοποιήσουν όσους ασχολούνται με το modding, αλλά και όσους στοχεύουν στο να στήσουν ένα ιδιαιτέρα ήσυχο σύστημα, είτε χρησιμοποιώντας συστήματα ψύξης με αέρα, είτε χρησιμοποιώντας υδρόψυξη.

     

    Τα Dark Base 900 και Dark Base 900 Pro ανήκουν στην κατηγορία των Super Midi Tower κουτιών και είναι σε θέση να φιλοξενήσουν μητρικές με διαστάσεις από mini ITX έως και E-ATX. Υποστηρίζεται σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 185 χιλιοστά, κάρτα γραφικών με μήκος έως και 470 χιλιοστά και τροφοδοτικό με μήκος έως και 284 χιλιοστά.

     

    Στα πλαίσια της modular σχεδίαση, το motherboard tray μπορεί να αλλάξει πλευρά, αλλά και να ρυθμιστεί το ύψος του, ή απλά να αφαιρεθεί ώστε να παίξει τον ρόλο του testing bench. Αν πάλι δεν σας αρέσει η ιδέα της ύπαρξης δύο θέσεων για optical drives ή αν δεν σας χρειάζονται και οι εφτά θέσεις για δίσκους ή εναλλακτικά δεκατέσσερις SSDs, τα cages τους μπορούν να αφαιρεθούν.

     

    DB-900-modularity.jpg

     

    bequiet_dark_base_900_2.jpg

     

    MB_TrayInvers.jpg

     

    dark-base-900 - pro.jpg

     

    HDD_Slots.jpg

    Για την ψύξη των εξαρτημάτων υπάρχουν πλήθος θέσεων για ανεμιστήρες, με την εσωτερική διαρρύθμιση του κουτιού να επιτρέπει την ανεμπόδιστη ροή του αέρα. Αν ο κάτοχος του κουτιού επιθυμεί να στήσει υδρόψυξη, τα νέα κουτιά υποστηρίζουν ψυγεία διαφόρων διαστάσεων, από 120 έως 420 χιλιοστών. Η be quiet! έχει φροντίσει να συμπεριλάβει με το κουτί τρεις PWM ανεμιστήρες SilentWindgs 3 των 140 χιλιοστών.

     

    DB-900-fan-support.jpg

     

    Όπως με τα περισσότερα κουτιά της be quiet!, πολύ δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της επίτευξης αθόρυβης λειτουργίας, με τους αεραγωγούς να είναι σχεδιασμένοι ώστε να μην επιτρέπουν στον θόρυβο να εξέρχεται του κουτιού, με ειδική επίστρωση για απορρόφηση του θορύβου να καλύπτει τα πλαίσια του κουτιού, αλλά και αντικραδασμικά ελαστικά σε δίσκους, μητρική και τροφοδοτικό. Στο πλαίσιο αυτό, τα κουτιά έρχονται επίσης με fan controllers.

     

    SilentWings3.jpg

     

    DB-900-versions.jpg

     

    Όσον αφορά τις κύριες διαφορές των δύο κουτιών, η έκδοση Pro έρχεται με RGB LED strips και υποστήριξη για  Qi Charger, επιτρέποντας την φόρτιση κινητών που υποστηρίζουν την τεχνολογία χωρίς καλώδιο. Μάλιστα το κουτί διαθέτει και ακουστική ειδοποίηση όταν ανιχνευθεί κινητό στην θέση φόρτισης. Επιπλέον η έκδοση Pro διαθέτει πλαϊνό παράθυρο από σκληρυμένο γυαλί, αντί για αλουμινένιο πλαϊνό panel.

     

    IO_Port_Pro.jpg

     

    LED.jpg

     

    IO_Port.jpg

     

    SidePanel.jpg

     

    Dark Base 900 specs.png

     

    Τα κουτιά αναμένονται στις αρχές Ιουλίου με προτεινόμενες τιμές λιανικής, $199 για το Dark Base 900 και $249 για το Dark Base 900 Pro.

     

    Πηγή: Be Quiet! Pushes Further Into Case Market With Dark Base 900 Chassis


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.