Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η be quiet! ανακοίνωσε την νέα Pure Rock Slim

    Η be quiet! ανακοίνωσε μια νέα ψύκτρα επεξεργαστή, την Pure Rock Slim. Η νέα ψύκτρα είναι σχεδιασμένη για χρήση σε κουτιά που έχουν σχετικά περιορισμένο χώρο και δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ιδιαίτερα ογκώδη συστήματα ψύξης. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την εταιρία η Pure Rock Slim είναι σε θέση να απάγει έως και 120W θερμότητας καθιστώντας την κατάλληλη για την πλειοψηφία των επεξεργαστών του εμπορίου.

     

    Η Pure Rock Slim της be quiet! διαθέτει τρία χάλκινα heatpipes των 6 χιλιοστών, για γρήγορη και αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας από την βάση που έρχεται σε επαφή με τον επεξεργαστή, προς το υπόλοιπο αλουμινένιο σώμα της. Την απομάκρυνση της θερμότητας από το κυρίως σώμα της ψύκτρας αναλαμβάνει ένας ανεμιστήρας των 92 χιλιοστών. Ο ανεμιστήρας διαθέτει επτά πτερύγια και υποστηρίζει PWM το οποίο επιτρέπει την μεταβολή του ρυθμού περιστροφής του. Ο θόρυβο που παράγει δεν υπερβαίνει τα 25,4 decibels, σύμφωνα με την be quiet!.

     

    Pure Rock Slim 4.jpg

     

    Οι διαστάσεις της νέας Pure Rock Slim είναι 81,8 x 97,0 x 124,8 χιλιοστά και η σχεδίασή της ασύμμετρη ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα με τις μνήμες πάνω στην μητρική. Το βάρος της είναι μόλις 360 γραμμάρια. Η be quiet! έχει επίσης φροντίσει ώστε η τοποθέτηση της ψύκτρας να είναι εύκολη και να μην απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

     

    Pure Rock Slim 3.jpg

    Η νέα Pure Rock Slim είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €28. Είναι συμβατή με Intel: 1150 / 1151 / 1155 / 1156 και AMD: AM2 (+) / AM3 (+) / FM1 / FM2 (+)

     

    57cfc8d6b4c7f-PureRockSlim1.jpg

     

    Pure Rock Slim 2.jpg

     

    Pure Rock Slim 5.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.