Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Be Quiet! εμπλουτίζει τη σειρά Dark Rock με τη νέα ψύκτρα Dark Rock TF

    Η νέα Dark Rock TF αποτελείται από δύο επινικελωμένες ψύκτρες που συνδέονται με έξι heatpipes των 6mm. Με αυτόν τον σχεδιασμό η Dark Rock TF μπορεί να δεχθεί δύο SilentWings ανεμιστήρες των 135 mm, με TDP που φτάνει τα 220W και επίπεδα θορύβου στα 26.7 dB. Οι ανεμιστήρες προσαρμοζονται πάνω στη ψύκτρα με ειδικές λαστιχένιες βάσεις ώστε να περιορίζονται οι κραδασμοί. Επίσης διαθέτουν fluid dynamic bearing και αθόρυβο 6-pole motor.

     

    Λόγω του σχεδιασμού της η ψύκτρα Dark Rock TF μπορεί να χωρέσει και σε μικρά συστήματα με την αφαίρεση του επάνω ανεμιστήρα. Αυτό μειώνει το ύψος της κατά 22 mm, φτάνοντας έτσι το συνολικό ύψος των 108.8 mm
    Με τους δύο ανεμιστήρες τοποθετημένους οι διαστάσεις της είναι 162.6 x 140 x 130.8 mm και είναι ικανή να ψύξει τόσο μικρά συστήματα αλλά και υπερχονισμένα PC.

     

    Καθώς η Dark Rock TF αποτελεί μέλος της υψηλής ποιότητας Dark Rock σειράς μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής και στην εμφάνιση. Το νέο μέλος της σειράς έχει μαύρα νίκελ και ένα υψηλής ποιότητας καπάκι από brushed αλουμίνιο κάνοντάς τη όχι μόνο μία υψηλής απόδοσης ψύκτρα αλλά και μία ψύκτρα με ωραία εμφάνιση και αισθητική που ταιριάζει σε κάθε σύστημα.

     

    Η Dark Rock TF είναι συμβατή με όλα τα Intel και AMD sockets και είναι άμεσα διαθέσιμη στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 86 €.

     


    103c

     

    103d

     

    103e


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.