Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Be quiet! προσθέτει τρία νέα μοντέλα στη σειρά τροφοδοτικών Dark Power Pro 11

    Με την πιστοποίηση 80 PLUS Platinum και ειδικές βελτιώσεις στον τομέα του θορύβου αυτά είναι τα πιο αποδοτικά και αθόρυβα μοντέλα της εταιρίας που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εναλλακτική λύση στους gamers και στους overclockers.

     

    41c

     

    Με τα νέα μοντέλα η Βe quiet! ολοκληρώνει τη σειρά Dark Power Pro 11 προσθέτοντας τα μοντέλα των μικρότερων Watt. Προορίζονται για συστήματα που δεν καταναλώνουν πάρα πολύ ρεύμα και προσφέρουν ευκολίες όπως αρθρωτή καλωδίωση, ρυθμιζόμενους ανεμιστήρες και έναν διακόπτη με το όνομα Overclocking Key. Αυτός ο διακόπτης επιτρέπει τη ένωση των τεσσάρων 12V rails σε ένα, παρέχοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση κάτω από μεγάλο φορτίο.

     

    41a

     

    Λόγω της ειδικής τοπολογίας "Half Bridge + LLC + SR + DC/DC" η σειρά τροφοδοτικών Dark Power Pro 11 των 550, 650 και 750 Watt έχουν ιδιαίτερα υψηλή αποδοτικότητα μέχρι και 94 τοις εκατό (80PLUS Platinum πιστοποίηση). Διαθέτουν τους ανεμιστήρες SilentWings 3 στα 135mm για σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Για περαιτέρω μείωση του θορύβου η Βe quiet! εφοδίασε αυτούς τους ανεμιστήρες με ένα 6-pole motor και ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια αλλά και ειδικά λαστιχάκια απορρόφηση κραδασμών.

     

    Η Βe quiet! έχει φροντίσει να εξοπλίσει ακόμα και το μικρότερο μοντέλο της σειρά με υψηλής ποιότητας ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές κατασκευασμένους στην Ιαπωνία για αυξημένη αντοχή και αξιοπιστία. Οι πυκνωτές αυτοί έχουν αντοχή μέχρι και 105 βαθμούς Κελσίου. Ειδικός σχεδιασμός των κυκλωμάτων εσωτερικά επιτρέπουν τη σωστή ψύξη στη σειρά αυτή η οποία διατίθεται με πέντε χρόνια εγγύηση.

     

    41b

     

    Τα νέα μοντέλα της σειράς Dark Power Pro 11 είναι άμεσα διαθέσιμα στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές πώλησης :
    €154 (550 Watt), €175 (650 Watt), €199 (750 Watt)

     

    Το eteknix έχει ένα αναλυτικό review που μπορείτε να διαβάσετε εδώ


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.