Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η BIOSTAR κυκλοφόρησε τη mini- ΙΤΧ μητρική Z170GTN

    Η BIOSTAR ανακοίνωσε την νέα προσθήκη στη σειρά μητρικών RACING με την κυκλοφορία της  mini-ΙΤΧ μητρικής Z170GTN. Όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς μητρικών RACING υπάρχουν στη νέα αυτή μητρική για όσους επιθυμούν ένα compact σύστημα.

     

    b20160810-1.jpg


    Η BIOSTAR RACING Z170GTN υποστηρίζει τους τελευταίους επεξεργαστές 6ης γενιάς της Intel αλλά και μνήμες DDR4 μέχρι και 3200 Mhz . To  Z170 chipset της Intel επιτρέπει μια μεγάλη γκάμα συνδέσεων όπως τέσσερις θύρες USB3.0 αλλά και θύρα U.2 με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι και 32Gbps. Η νέα μητρική επίσης διαθέτει μία PCIe 3.0 x16 για κάρτες γραφικών. 


     57d66d862073f-20160311-4(1).jpg  20160311-6.jpg


    Ο σχεδιασμός της BIOSTAR RACING επιτρέπει στους gamers να ρυθμίσουν τον RGB φωτισμό της μητρικής τους με το αποκλειστικό λογισμικό VIVID LED DJ και το 5050 LED FUN καθιστώντας τη μαζί με τη B150GTN, τις πρώτες mini-ITX μητρικές με πλήρη RGB LED φωτισμό και έλεγχο των εσωτερικών και εξωτερικών LEDs.


     20160311-4.jpg


    Όσοι προμηθευτούν την RACING Z170GTN ή οποιαδήποτε άλλη μητρική από τη σειρά RACING θα λάβουν δωρεάν έναν ανεμιστήρα BIOSTAR VIVID LED για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τη λειτουργία του VIVID LED DJ. Ο ανεμιστήρας VIVID LED διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενο χρώμα και μπορείτε να εγκαταστήσετε το δικό σας 5050 LED strip και να ρυθμίσετε συνολικά τον φωτισμό του συστήματός σας με το λογισμικό VIVID LED DJ.

     

    unnamed.jpg

     

    Η BIOSTAR έχει εξοπλίσει την RACING Z170GTN με τον υψηλής ποιότητας  BIOSTAR HI-FI ήχο με υψηλή ένταση αλλά και καθαρότητα, ο οποίος υποστηρίζει και high-impedance ακουστικά. Το σύστημα ήχου στην μητρική αυτή διαθέτει ειδική μόνωση με την οποία τα αναλογικά σήματα απομονώνονται από το υπόλοιπο σύστημα για υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή ήχου.

     

    b20160815.jpg
     
    Η BIOSTAR επίλεξε να συμπεριλάβει και μία θύρα PS/2 για όσους έχουν παλαιότερα περιφερειακά και επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν. Η αναπαραγωγή Video γίνεται μέσω των θυρών DVI και HDMI. Μία κάθετη θύρα M.2 slot επιτρέπει την τοποθέτηση μίας κάρτας Wi-Fi ή ενός SSD για γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.