Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο Cosmos C700M

    Η Cooler Master είχε ανακοίνωσε πέρσι το Cosmos C700P, ένα κορυφαίο full tower κουτί το οποίο θα μπορούσε να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των απαιτητικών χρηστών . Έναν χρόνο μετά η εταιρία έρχεται και ανακοινώνει το Cosmos C700M το οποίο προσφέρει αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με το C700P.

     

    Το Cooler Master C700M, αποτελεί σύμφωνα με την εταιρία το κορυφαίο κουτί της σειράς, φέρνοντας σημαντικές βελτιώσεις σε τομείς όπως η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του, η σχεδίασή του, αλλά και το πλήθος των χαρακτηριστικών που αυτό διαθέτει. Σε αυτά περιλαμβάνονται το εξαιρετικά ευέλικτο εσωτερικό του, η δυνατότητα τοποθέτησης κάρτας γραφικών με riser καλώδιο σε θέση όπου να είναι πιο εμφανής, ο προγραμματιζόμενος φωτισμός RGB, το εκτεταμένο σύστημα καλύμματος καλωδίων, τα αλουμινένια πάνελ και λαβές, οι αυξημένες δυνατότητες στον τομέα της ψύξης και ιδιαίτερα όσον αφορά τα συστήματα υδρόψυξης, η υποστήριξη αυξημένων  δυνατοτήτων διασύνδεσης, αλλά και το καμπύλο γυαλί του πλαϊνού παραθύρου.

     

     

    Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου Cosmos C700M είναι η τοποθέτηση της μητρικής κατά τα συνηθισμένα ή σε διάταξη "καμινάδα", με τις PCIe κάρτες να είναι τοποθετημένες κάθετα, αντίστροφη διάταξη ή με κάποια άλλη πλήρως προσαρμοσμένη διάταξη. Το tray της μητρικής πλακέτας μπορεί να αφαιρεθεί, επιτρέποντας έτσι την εύκολη εγκατάσταση της μητρικής και των εξαρτημάτων που τοποθετούνται πάνω σε αυτήν. Η κάρτα γραφικών μπορεί να τοποθετηθεί είτε κάθετα είτε οριζόντια είτε πάνω στο κάλυμμα που διαφοροποιεί το κυρίως διαμέρισμα από αυτό του τροφοδοτικού.

     

    Cooler Master Cosmos C700M 1.jpg

     

    Cooler Master Cosmos C700M internal.jpg

     

    Η Cooler Master έχει ενσωματώσει φωτισμό ARGB, με δύο παράλληλες λωρίδες  προγραμματιζόμενου RGB φωτισμού που που διατρέχουν το πάνω πάνελ και την πρόσοψη του κουτιού, με επιπλέον φωτισμό στο κάτω μέρος του κουτιού.

     

    Εσωτερικά υπάρχουν αυξημένες δυνατότητες στον τομέα του cable management και άπλετος χώρος για να τοποθετήσει κάποιος τα πλέον ογκώδη εξαρτήματα και μεγάλα ψυγεία υδροψύξεων, έως και 420 χιλιοστά.

     

    Στο πάνω μέρος της πρόσοψης υπάρχουν υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου, Type C θύρα USB 3.1 (Gen 2) και τέσσερις επιπλέον θύρες USB 3.0, πλήκτρο ταχύτητας ανεμιστήρα PWM, πλήκτρο ελέγχου του RGB φωτισμού, πλήκτρο εκκίνησης και επανεκκίνησης του υπολογιστή.

     

    Cooler Master Cosmos C700M 2.jpg

     

    Το νέο Cooler Master C700M είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία από την Δευτέρα, σε επιλεγμένα καταστήματα όπως το Αγγλικό PC Specialist και στην Αμερική. Η ευρεία διαθεσιμότητά του θα αργήσει αρκετά, με την εταιρία να κάνει αναφορά για τον Ιανουάριο του 2019. Η τιμή του ανέρχεται στις £414.99 λίρες, μαζί με τον φόρο και τα $439 δολάρια στην Αμερική.

     

    Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος, αλλά και σε παρουσιάσεις γνωστών ιστοσελίδων, όπως οι δύο παρακάτω από Guru3D και TechpowerUp.

    Cooler Master Cosmos C700M review - Introduction

    Cooler Master Cosmos C700M Review | TechPowerUp

     

    Cooler Master Cosmos C700M 3.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 4.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 5.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 6.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 7.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 8.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 9.jpg

    Cooler Master Cosmos C700M 10.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.