Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corning ανακοίνωσε το νέο Gorilla Glass 6

    Η Corning ανακοίνωσε το νέο Gorilla Glass 6, με το οποίο υπόσχεται αυξημένη ανθεκτικότητα στα κινητά που θα το ενσωματώσουν ως προστασία των οθονών τους, σε περίπτωση πτώσης αυτών. Σύμφωνα με τον John Bayne αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή της Corning, το Gorilla Glass 6, δεν προσφέρει απλά αντοχή σε πτώση από μεγαλύτερο ύψος σε σχέση με το Corning Gorilla Glass 5, αλλά είναι σχεδιασμένο να αντέχει ακόμα και σε πολλαπλές πτώσεις της συσκευής.

     

    Ειδικότερα, το Gorilla Glass 6 μπορεί να αντέξει έως και 15 πτώσεις πάνω σε σκληρή επιφάνεια από ύψος ενός μέτρου. Σύμφωνα με την Corning, αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το Gorilla Glass 6 επιτυγχάνει διπλάσια επίδοση σε σχέση με το Gorilla Glass 5. Αυτό μεταφράζεται σε δύο χρόνια προστασίας της συσκευής, αν λάβουμε υπόψιν την έρευνα που επικαλείται η Corning, με βάση την οποία ο μέσος χρήστης θα ρίξει επτά φορές τον χρόνο την συσκευή του, από ύψος έως ένα μέτρο.

     

     

    Το Gorilla Glass 6 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του σε συσκευές σε μερικούς μήνες, με την Corning να αναφέρει ότι πολλές εταιρίες βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησής του.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.