Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε την νέα της υδρόψυξη CORSAIR Hydro Series H100i PRO RGB

    Η Corsair ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο υδρόψυξης της σειράς Hydro Series. Πρόκειται για το μοντέλο CORSAIR Hydro Series H100i PRO RGB το οποίο έρχεται να προσφέρει κορυφαίες δυνατότητες ψύξης για το σύνολο των επεξεργαστών που διατίθενται στην αγορά, αλλά και RGB LED φωτισμό για ένα πιο εντυπωσιακό, οπτικά,σύστημα.

     

    Στην νέα της αυτή υδρόψυξη η Corsair έχει επανασχεδιάσει το block, την βάση η οποία έρχεται σε επαφή με τον επεξεργαστή και την αντλία, για πιο αποτελεσματική ψύξη. Επιπλέον το block διαθέτει και RGB LED φωτισμό για εντυπωσιακά εφέ φωτισμού. Επανασχεδιασμένη είναι και η αντλία για πιο αθόρυβη λειτουργία,ενώ την ψύξη του ψυγείου των 240 χιλιοστών αναλαμβάνουν δύο ανεμιστήρες ML120 PWM με μηχανισμό μαγνητικής ανύψωσης( magnetic levitation bearing), ειδικά για χρήση σε ψυγεία υδρόψυξης. Περιστρέφονται με ρυθμό μεταξύ 400 και 2400 στροφών προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Οι ανεμιστήρες διαθέτουν και αυτοί RGB LED φωτισμό. Τόσο ο RGB LED φωτισμός της υδρόψυξης, όσο και ο ρυθμός περιστροφής των ανεμιστήρων μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του CORSAIR iCUE λογισμικού της Corsair. Η τοποθέτηση της νέας H100i PRO RGB μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε οποιοδήποτε σύγχρονο κουτί του εμπορίου με υποστήριξη για 240 χιλιοστών ψυγείο, χάρη στο tool-free mounding bracket που συνοδεύει την υδρόψυξη.

     

     

    Η CORSAIR Hydro Series H100i PRO RGB είναι άμεσα διαθέσιμη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Corsair και έρχεται με πέντε χρόνια εγγύησης.

     

     

     

    CORSAIR Hydro Series H100i PRO RGB 1.jpg

     

    CORSAIR Hydro Series H100i PRO RGB 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.