Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε την νέα RGB έκδοση του μηχανικού της πληκτρολογίου K68

    Η Corsair είχε ανακοινώσει το K68 Mechanical Gaming Keyboard, ένα μηχανικό πληκτρολόγιο για απαιτητικούς παίκτες παιχνιδιών και όχι μόνο, με αυξημένη αντοχή στην σκόνη και το νερό, το καλοκαίρι του 2017. Τώρα έρχεται να ανακοινώσει την νέα RGB έκδοση του K68 για όσους θα ήθελαν περισσότερες επιλογές στα χρώματα.

     

    Το πληκτρολόγιο διαθέτει 100% Γερμανικής κατασκευής διακόπτες CHERRY MX RGB, με κάθε πλήκτρο να διαθέτει τον δικό του ανεξάρτητο και πλήρως προγραμματιζόμενο φωτισμό. Κάθε πλήκτρο διαθέτει ειδική προστασία από την σκόνη και το νερό, έχοντας πιστοποίηση IP32, ενώ η χρήση CHERRY MX διακοπτών εγγυάται και την εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στην χρήση και τον χρόνο. Ο προγραμματισμός των εφέ και των χρωμάτων γίνεται μέσω του λογισμικού CORSAIR Utility Engine (CUE), με τους κατόχους του πληκτρολογίου να έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες προεπιλεγμένα θέματα ή να κατεβάσουν κάποιο από τα χιλιάδες προφίλ που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες. Μέσω του λογισμικού μπορεί επίσης να επιτευχθεί ο συγχρονισμός των εφέ του πληκτρολογίου, με αυτά άλλων εξαρτημάτων της Corsair.

     

    K68_RGB_02.jpg

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου περιλαμβάνονται, ειδικά πλήκτρα πολυμέσων, windows-key-lock, πλήρους μήκους αφαιρούμενο στήριγμα για τον καρπό, τεχνολογία 100% anti-ghosting με full key rollover.

     

     

    Το νέο CORSAIR K68 RGB Mechanical Gaming Keyboard είναι άμεσα διαθέσιμο από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Corsair προς 120 ευρώ.

     

    K68_RGB_06.jpg

     

    K68_RGB_07.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.