Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε τους νέους Neutron XTi

    Σήμερα η Corsair ανακοίνωσε και επίσημα την νέα της σειρά SSDs Neutron XTi. Η νέα σειρά της Corsair θα έρχεται σε μορφή αποθηκευτικού μέσου των 2,5'', με SATA III interface και θα συνδυάζει Phison controller και MLC NAND Flash. Θα είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες έως και 1920GB.

     

    Η νέα σειρά χρησιμοποιεί τετραπύρηνο Phison controller, για σταθερά υψηλές επιδόσεις και μικρό latency. Η σειρά εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του SATA III, με τους νέους SSDs να επιτυγχάνουν ταχύτητες της τάξης των 560MB/sec και 540MB/sec σε σειριακή ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα. Σε τυχαία προσπέλαση οι επιδόσεις των νέων SSDs φτάνουν τα 100K IOPS σε ανάγνωση και 90K IOPS σε εγγραφή.

     

    SSD-NTRN-XTi-01.jpg

     

    Οι Neutron XTi SSDs ενσωματώνουν τεχνολογίες που προστατεύουν την ακεραιότητα των δεδομένων ακόμα και σε περίπτωση απώλειας της τροφοδοσίας ρεύματος, ενώ είναι συμβατοί και με το CORSAIR SSD Toolbox το οποίο παρέχει στον χρήστη πλήθος εργαλείων για τον έλεγχο και την καλύτερη αξιοποίηση του SSD.

     

    Οι Neutron XTi είναι άμεσα διαθέσιμοι. Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα μοντέλα, των 240GB, 480GB, 960GB και 1920GB. Οι τιμές για τα τρία πρώτα μοντέλα είναι αντίστοιχα $89.99, $159.99 και $329.99. Η τιμή για το μεγάλο μοντέλο των 1920GB δεν είναι ακόμα γνωστή. Και τα τέσσερα μοντέλα καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση.

     

    Πηγή: Corsair SSD Hard Drives


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.