Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε το Obsidian 1000D super-tower PC case, το μεγαλύτερό κουτί που έχει ανακοινώσει ποτέ

    Αν τα περισσότερα κουτιά υπολογιστή που έχετε δει έως τώρα, σας φαίνονται σχετικά μικρά, τότε το Obsidian 1000D της Corsair ίσως να είναι αυτό που ψάχνετε. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κουτί που έχει παρουσιάσει η εταιρία, με πλήθος χαρακτηριστικών, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο του σχεδιασμού και ανάπτυξης για δύο χρόνια.

     

    Η Corsair χαρακτηρίζει το Obsidian 1000D ως super-tower PC case και δεν έχει άδικο. Με διαστάσεις 697 x 693 x 307 χιλιοστά (ύψος x μήκος x πλάτος), το Obsidian 1000D δεν έχει απλά χώρο για ένα δυνατό σύστημα, αλλά για δύο, κυριολεκτικά. Το Obsidian 1000D μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα δύο συστήματα, ένα στο οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μητρική διαστάσεων έως και E-ATX και ένα το οποίο θα στηθεί πάνω σε μητρική mini ITX. Οπότε κάποιος θα μπορούσε να έχει ταυτόχρονα σε ένα κουτί, έναν AMD Threadripper και έναν Coffee Lake επεξεργαστή, επιτρέποντάς του το απροβλημάτιστο gaming με παράλληλο streaming, έχοντας μόνο ένα κουτί στο δωμάτιό του.

     

    Η λίστα των χαρακτηριστικών είναι απλά ιδιαίτερα εκτεταμένη προκειμένου να γραφεί αναλυτικά. Το Obsidian 1000D έρχεται με (σκούρο, smoked) γυαλί υψηλής αντοχής για τα πλαϊνά του και την πρόσοψη, δυνατότητα να ρυθμιστεί είτε για την φιλοξενία ενός συστήματος, είτε για την φιλοξενία δύο συστημάτων, σχεδίαση τριών διαμερισμάτων, αφαιρούμενα συρτάρια ανεμιστήρων, τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα, για στέγαση διαφορετικών διαστάσεων ανεμιστήρες, φουλ RGB υποστήριξη μέσω του ενσωματωμένου CORSAIR Commander PRO fan και lighting controller, δύο USB 3.1 Type C θύρες και τέσσερις USB 3.0 Type A, φωτιζόμενες και αυτές, αυξημένες δυνατότητες στον τομέα της φιλοξενίας συστημάτων υδρόψυξης, αλλά και στο cable management, δυνατότητα κάθετης τοποθέτησης της κάρτας γραφικών, κ.α.

     

    Μια καλή ιδέα μπορείτε να πάρετε στα παρακάτω δύο βίντεο, με το πρώτο να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του κουτιού από την ίδια την Corsair μαι το δεύτερο μια υλοποίηση με δύο συστήματα εντός του κουτιού.

     

     

     

    Το Corsair Obsidian 1000D θα φτάνει τα 500€ στην Ευρώπη, με τους φόρους να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη τιμή.

     

    Corsair Obsidian 1000D 1.jpg

     

    Maximum GPU Length
     
    400mm
    Maximum PSU Length
     
    225mm
    Maximum CPU Cooler Height
     
    180mm
    Case Expansion Slots
     
    8
    Case Drive Bays
     
    (x6) 2.5" (x5) 3.5"
    Case Form Factor
     
    Super-Tower
    Case Windowed
     
    Tempered Glass
    Case Warranty
     
    Two years
    Corsair Link Enabled
     
    Yes
    Case Material
     
    Steel, Aluminum, Tempered Glass
    Radiator Compatibility
     
    120mm; 140mm; 240mm; 280mm; 360mm; 420mm; 480mm
    Compatible Case Corsair Liquid Coolers
     
    H55, H60, H75, H80i, H90, H100i, H105, H110i, H115i, H150i
    Case Power Supply
     
    ATX (not included)
    Weight
     
    29.5
    Lighting
     
    RGB
    Case Drive Bays 3.5"
     
    5
    Case Drive Bays 2.5"
     
    6

     

     

    Corsair Obsidian 1000D 5.jpg

     

    Corsair Obsidian 1000D 2.jpg

     

    Corsair Obsidian 1000D 4.jpg

     

    Corsair Obsidian 1000D 3.jpg

     

    Corsair Obsidian 1000D 6.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.