Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Corsair αποκάλυψε το νέο της μηχανικό gaming πληκτρολόγιο Corsair K68

    Στην Computex η Corsair αποκάλυψε ένα νέο μηχανικό πληκτρολόγιο για χρήση σε παιχνίδια, το οποίο έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρουσιάζει υψηλή αντοχή έναντι της σκόνης και των υγρών. Το νέο αυτό πληκτρολόγιο φέρει τη ονομασία K68 και έρχεται με 100% CHERRY MX LED-lit διακόπτες.

     

    Η Corsair έχει ενσωματώσει σε κάθε πλήκτρο προστασία από πλαστικό σιλικόνης το οποίο δεν επιτρέπει στην σκόνη και τα υγρά να εισέλθουν στο πληκτρολόγιο και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Χάρη σε αυτή την επιπλέον προστασία το νέο K68 διαθέτει πιστοποίηση IP32.

     

    Κάθε πλήκτρο του K68 διαθέτει ανεξάρτητο δυναμικό φωτισμό κόκκινου χρώματος, πλήρως προγραμματιζόμενου μέσω του λογισμικού CORSAIR Utility Engine (CUE). Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν πλήθος φωτεινών εφέ, να κατεβάσουν κατάλληλα προφίλ για τα παιχνίδια τους ή να δημιουργήσουν πολύπλοκα macros.

     

    K68_NA_RED_07.jpg

    K68_NA_RED_05.jpg

    K68_NA_RED_12.jpg

     

    Ειδικά πλήκτρα πολυμέσων επιτρέπουν την εύκολη ρύθμιση του ήχου του συστήματος, την παύση την παράλειψη ή την έναρξη αναπαραγωγής αρχείου πολυμέσων, ενώ επιπλέον υπάρχουν πλήκτρα για την εύκολη ρύθμιση της έντασης του φωτισμού, αλλά και windows-key-lock.

     

    K68_NA_RED_11.jpg

    K68_NA_RED_10.jpg

     

    Το νέο Corsair K68 είναι διαθέσιμο άμεσα. Αυτή τη στιγμή στο online κατάστημα της Corsair η τιμή του είναι 89,30 ευρώ και καλύπτεται από δύο χρόνια εγγύηση.

     

     

     

     

     

    K68_Environmental_24.jpg

     

    100% CHERRY MX Red keyswitches: Gold contact CHERRY MX mechanical gaming keyswitches deliver the ultimate competitive advantage.

    Dust and spill resistant: Help protect from accidents so your gameplay never has to stop.

    Dynamic backlighting: Brilliant RED backlighting enhances the experience with virtually unlimited lighting adjustability.

    Dedicated volume and multimedia controls: Adjust audio on-the-fly, without interrupting your game.

    100% Anti-ghosting with full key rollover: No matter how fast your in-game actions are, every keypress registers correctly.

    Fully programmable with CUE: Intuitive and powerful CORSAIR Utility Engine (CUE) enables sophisticated macro programming and dynamic lighting effects.

    Windows Key lock mode: Stay focused and prevent accidental Windows and Context Menu key presses.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.