Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η COUGAR κυκλοφορεί το 600K gaming πληκτρολόγιο

    Ενώ το COUGAR 700K ικανοποιεί τις ανάγκες των gamers που ψάχνουν την αυξημένη λειτουργικότητα και την παραμετροποίηση, το 600Κ απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν κάτι πιο απλό και λειτουργικό. Το 600Κ είναι ένα N-Key Rollover μηχανικό πληκτρολόγιο που διαθέτει Cherry MX Switches. Ο "καθαρός" σχεδιασμός του σημαίνει ότι δεν χρειάζεται οδηγούς για να λειτουργήσει. Ο χρήστης απλώς χρειάζεται να το βγάλει από τη συσκευασία και να συνδέσει το επιχρυσωμένο USB βύσμα στο PC και είναι έτοιμο. Συμπληρωματικά υπάρχουν κάποιες χρήσιμες λειτουργίες για gaming αλλά δεν χρειάζονται εγκατάσταση η παραμετροποίηση.
    Το 600Κ επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση της επανάληψης των πλήκτρων για παιχνίδια που χρειάζεται να πατάει ο χρήστης το ίδιο πλήκτρο πολλές φορές. Εκτός από αυτό υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του windows key, έλεγχος φωτεινότητας για τα πλήκτρα WASD, τα πλήκτρα κατεύθυνσης και τα πλήκτρα multimedia. Τα επιπλέον αυτά πλήκτρα βρίσκονται στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου ώστε να μην εμποδίζουν την κανονική χρήση του. Το 600Κ διαθέτει επίσης ένα USB pass-through συμπληρώνοντας έτσι όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που διευκολύνουν τη χρήση του.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.