Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Creative ανακοίνωσε την νέα Sound BlasterX AE-5 με RGB controller

    Οι περισσότεροι σήμερα αρκούμαστε σε μια onboard λύση για τον ήχο του συστήματός μας, με πολλές από αυτές να είναι πλέον ιδιαίτερα ποιοτικές. Για όποιον όμως επιθυμεί να έχει το κάτι παραπάνω στον τομέα του ήχου, η Creative ανακοίνωσε την νέα της κάρτα ήχου Sound BlasterX AE-5. Και επειδή δεν μπορεί η κάρτα ήχου μας να είναι το μόνο σκοτεινό αντικείμενο πάνω στις PCIe της μητρικής μας, η Creative ενσωμάτωσε στην νέα της κάρτα και RGB controller.

     

    Η Sound BlasterX AE-5 τοποθετείτε σε μία από τις PCIe της μητρικής μας και συνδυάζει 122dB 32-bit/384kHz ESS Sabre DAC, έναν ειδικά σχεδιασμένο ξεχωριστό ενισχυτική ακουστικών 600Ω , εξαρτήματα κατάλληλα για απόδοση ήχου υψηλής πιστότητας και τις αποκλειστικές τεχνολογίες βελτιστοποίησης ήχου Sound Blaster. Η κάρτα υποστηρίζει 32-bit 384kHz playback και ήχο 5.1 ή εικονικό 7.1. Η επεξεργασία του ήχου και των ακουστικών εφέ ρυθμίζεται μέσω της σουίτας BlasterX Acoustic Engine, ενώ το χαρακτηριστικό Scout 2.0 επιτρέπει σε FPS παιχνίδια, τον ευκολότερο εντοπισμό των αντιπάλων μέσω των θορύβων τους.

     

    Creative Sound BlasterX AE-5 1.jpg

     

    Η Creative έχει ενσωματώσει RGB δυνατότητες στην νέα της κάρτα, ελπίζοντας να προσφέρει επιπρόσθετη αξία σε αυτή. Μέσω του ενσωματωμένου RGB controller και του Aurora Reactive Lighting System, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εφέ φωτισμού τόσο για τον LED φωτισμό που βρίσκεται πάνω στην κάρτα, όσο και για έως και τέσσερα ξεχωριστά LED strips. Υποστηρίζονται έως και 16,8 εκατομμύρια χρώματα, πλήθος presets οπτικών εφέ, αλλά και η δυνατότητα προγραμματισμού νέων.

     

     

    Η Creative Sound BlasterX AE-5 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Μία σε μαύρο χρώμα η οποία θα κυκλοφορήσει ευρέως μέσα στον Ιούλιο στην τιμή των $150 και μία Pure έκδοση, σε λευκό χρώμα, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο στην τιμή των $180 αποκλειστικά μέσω του site της Creative. Η απλή έκδοση θα περιλαμβάνει στην συσκευασία της ένα LED strip, ενώ η Pure θα περιλαμβάνει στην συσκευασία της τέσσερα LED strips.

     

    Creative Sound BlasterX AE-5 Pure 1.jpg

    Creative Sound BlasterX AE-5 Pure 2.jpg

    Creative Sound BlasterX AE-5 2.jpg

    2017-06-13-image-10.png

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.