Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η D-Link κυκλοφορεί δύο νέες συσκευές για την αναβάθμιση του δίκτυο σας μέσω PowerLine

    Η τεχνολογία Powerline έχει διαδοθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές τείνουν να την εμπιστεύονται περισσότερο έναντι άλλων τεχνολογιών, όπως την Ethernet (ενσύρματη σύνδεση) ή το Wi-Fi (ασύρματη σύνδεση), καθώς επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο περισσότερες συσκευές από ότι θα επέτρεπαν τα καλώδια της σύνδεσης Ethernet ή το σήμα του ασύρματου δικτύου Wi-Fi.

     

    Το PowerLine αξιοποιεί την ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού μετατρέποντάς την σε ένα δίκτυο υψηλών ταχυτήτων. Χρησιμοποιεί δύο powerline adapters: ο ένας τοποθετείται σε μια πρίζα και συνδέεται με το router, ενώ ο δεύτερος μπορεί να τοποθετηθεί σε ηλεκτρική πρίζα σε οποιαδήποτε σημείο του σπιτιού για να συνδεθεί οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, όπως Η/Υ, κονσόλες παιχνιδιών, smart TV κλπ. Διατίθεται και μοντέλο με τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

     

    Οι πιο σημαντικοί λόγοι για να αναβαθμιστεί το οικιακό δίκτυο με PowerLine είναι οι ακόλουθοι :

    • Εύκολη Εγκατάσταση: Για την εγκατάσταση PowerLine σε ένα υπάρχον δίκτυο το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί ένας powerline adapter στο router και να τοποθετηθεί σε μια πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος.
    • Επέκταση Δικτύου: Με το PowerLine η ηλεκτρική καλωδίωση του σπιτιού μετατρέπεται σε ένα τεράστιο «switch Ethernet». Οπουδήποτε υπάρχει μια διέξοδος, δηλαδή μια ηλεκτρική πρίζα, υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο.
    • Ταχύτητα: Μία συνηθισμένη ταχύτητα PowerLine φτάνει τα 200 megabits ανά δευτερόλεπτο ή και τα 500 Mbps — 5 φορές η ταχύτητα μίας τυπικής γρήγορης σύνδεσης Ethernet— ενώ η τελευταία γενιά αποδίδει έως και 2000 megabits ανά δευτερόλεπτο. Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο εύρος ζώνης, ιδανικό για ένα πολυάσχολο νοικοκυριό που κάνει streaming πολλών ταινιών υψηλής ευκρίνειας 1080p, παιχνιδιών, και μουσικών καναλιών.
    • Το PowerLine εξασφαλίζει μία σίγουρη και ασφαλή επέκταση του δικτύου σε δευτερόλεπτα, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

     

    DHP W310AV

     

    DHP 308AV


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.