Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η DEEPCOOL κυκλοφορεί την αναβαθμισμένη σειρά υδρόψυξης CAPTAIN EX 

    Η DEEPCOOL ανακοίνωσε την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης σειράς all in one υδρόψυξης CAPTAIN EX, με το όνομα GAMER STORM. 

     

    Η σειρά CAPTAIN EX είναι μία υδρόψυξη κλειστού κυκλώματος η οποία κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 120mm, 240mm και 360mm με χαρακτηριστικά όπως χωριστό σχεδιασμό SS design (Separated Section), εμφάνιση steam punk,  ορατή ροή υγρού και φωτισμό LED . Διαθέτει επίσης αναβαθμισμένα μικροκανάλια υψηλής πυκνότητας, σωλήνες αντοχής, τους μοναδικούς αθόρυβους ανεμιστήρες  TF 120 διπλής φτερωτής και εγκατάσταση χωρίς εργαλεία.

     

    3-CAPTAIN 360 EX.jpg


    Χάρις την πατενταρισμένη τεχνολογία, κάθε σταγόνα του ψυκτικού υγρού μέσα στο κλειστό κύκλωμα, χρησιμοποιείται για την απαγωγή της θερμότητας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Η ασφάλεια του συστήματος εξασφαλίζεται από τους σωλήνες υψηλής αντοχής, οι οποίοι διαθέτουν προστασία από τη διάβρωση και από τα χτυπήματα.

     

    5704f5917d25a-3-CAPTAIN360EX.jpg

     

    Οι ανεμιστήρες TF 120 με διπλή φτερωτή και με αντικραδασμική τεχνολογία, όχι μόνο εξασφαλίζουν την υψηλή πίεση στη ροή του αέρα αλλά διατηρούν και τα επίπεδα θορύβου χαμηλά. Η αναβαθμισμένη διαδικασία εγκατάστασης με το μεταλλικό κλιπ εγγυάται μία απλή αλλά στιβαρή συναρμολόγηση.

     

    Η σειρά CAPTAIN EX θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Απρίλιο με τις ακόλουθες προτεινόμενες τιμές :  

     

    CAPTAIN 120 EX: 79.99 δολάρια
    CAPTAIN 240 EX: 109.99 δολάρια
    CAPTAIN 360 EX: 139.99 δολάρια   

     

    1.jpg

     

    Πηγή : deepcool

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.