Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η EA αποκάλυψε ότι θα ξανά κυκλοφορήσει τα παλιά Command & Conquer σε νέες σύγχρονες εκδόσεις

    Η EA έρχεται να προστεθεί στις εταιρίες που ποντάρουν στο να επαναφέρουν μια εμπορική επιτυχία του παρελθόντος ξανά στο προσκήνιο. Η εταιρία αποκάλυψε μέσω ενός post στο C&C subreddit, ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέες σύγχρονες εκδόσεις των αρχικών Command & Conquer. Για όσους ανησυχούν, δεν θα περιλαμβάνονται microtransactions στα νέα παιχνίδια.

     

    Η αποκάλυψη έγινε από τον Jim Vessella, παραγωγό στην EA που είχε δουλέψει στο παρελθόν πάνω σε αρκετά παιχνίδια της σειράς, όπως τα Command and Conquer 3 και Red Alert 3. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στα PCs, μετά από την απόφαση της εταιρίας να ικανοποιήσει το αίτημα πολλών παικτών για νέες σύγχρονων εκδόσεις αυτών, έτσι ώστε να γιορταστεί κατάλληλα η επέτειος 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου. Αναφέρει ακόμα ότι στην EA έχουν αρκετές ιδέες που ελπίζουν ότι θα προσφέρουν νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά στα νέα παιχνίδια, αλλά η εταιρία είναι ανοιχτή σε προτάσεις από τους οπαδούς των παιχνιδιών της σειράς και περιμένει τις προτάσεις τους στο σχετικό C&C subreddit.

     

    Η 25η επέτειος του Command and Conquer  είναι το 2020, οπότε και αναμένεται να δούμε τα νέα παιχνίδια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.