Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η ECS ανακοίνωσε το μικροσκοπικό LIVA Q

    Η ECS ανακοίνωσε ένα νέο μικροσκοπικό PC, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των LIVA. Πρόκειται για το νέο LIVA Q, το οποίο έχει διαστάσεις μόλις 7 x 7 x 3,1 εκατοστά και βάρος μόλις 260 γραμμάρια. Το νέο LIVA Q μπορεί να αποτελεί μια μικροσκοπική λύση για το γραφείο ή και για το σαλόνι, μιας και είναι ικανό να αναπαραγάγει 4K περιεχόμενο.

     

    Ο επεξεργαστής του LIVA Q ανήκει στην οικογένεια των Apollo Lake SOCs της Intel και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε dual core και quad core μοντέλο. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα επιλογής για 2GB ή 4GB μνήμη, καθώς και για αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB, τύπου eMMC, επεκτάσιμος μέσω microSD θύρας. Στην λίστα των υποδοχών του βρίσκουμε USB 3.1 Type A, USB 2.0, HDMI 2.0 και Gigabit Ethernet, ενώ στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ακόμα 802.11ac WiFi και Bluetooth 4.1. Υποστηρίζει VESA 75 και 100 χιλιοστών. Όσον αφορά το λειτουργικό, η ECS αναφέρει υποστήριξη τόσο για Windows 10, όσο και για Ubuntu 16.04 LTS.

     

    ECS LIVA Q 1.jpg

     

    Περισσότερα για το νέο LIVA Q, μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή, στην εξής διεύθυνση:  ECS > LIVA Q

     

    ECS LIVA Q 3.jpg

     

    ECS LIVA Q 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.