Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η EKWB ανακοίνωσε τα νέα EK Velocity D-RGB water blocks

    Η EKWB διαθέτει το EK Volocity water block σε διάφορους συνδυασμούς υλικών, τόσο για το πάνω μέρος του block, όσο και για την βάση του. Σε κάποιους από αυτούς προσφέρεται επίσης RGB φωτισμός, σε κάποια ο φωτισμός απουσιάζει. Η εταιρία προχώρησε στην ανακοίνωση δύο ακόμα εκδόσεων του EK Velocity, μία για AMD και μία για Intel συστήματα.

     

    Η διαφορά των δύο νέων αυτών εκδόσεων, οι οποίες υιοθετούν πάντως τα χαρακτηριστικά των ήδη διαθέσιμων μοντέλων, είναι ότι ο RGB φωτισμός θα είναι πλήρως προγραμματιζόμενος. Ειδικότερα στα νέα EK Velocity D-RGB blocks όπως είναι η ονομασία τους, προσφέρεται συμβατότητα με τα συστήματα ASUS Aura, MSI Mystic Light, Gigabyte/AORUS RGB Fusion και ASRock Polychrome Sync, καθώς και συμβατότητα με άλλους ψηφιακούς RGB ελεγκτές, επιτρέποντας έτσι στον κάτοχο του block, να προγραμματίσει τα δικά του εφέ χρώματος. Συνολικά υπάρχουν 24 RGB LEDs, τα οποία είναι πλήρως προγραμματιζόμενα ώστε να μπορούν να απεικονίσουν διαφορετικό χρώμα το καθένα και όχι όλα το ίδιο χρώμα.

     

    EK Velocity D-RGB main.jpg

     

    Η παραπάνω υποστήριξη για προγραμματιζόμενο RGB φωτισμό, καθιστά επίσης το EK Velocity D-RGB, το πρώτο water block που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και απευθύνεται σε όσους στήνουν τα δικά τους συστήματα υδρόψυξης. Μέχρι τώρα προγραμματιζόμενο RGB φωτισμό πρόσφεραν μόνο ολοκληρωμένα, All In One, συστήματα υδρόψυξης.

     

    Τα νέα EK Velocity D-RGB είναι άμεσα διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της EKWB σε τιμές από 95-100 ευρό.

     

    EK Velocity D-RGB plexi.jpg

     

    EK Velocity D-RGB acetel.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.