Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Epic Games διέγραψε ολοκληρωτικά το Fortnite σε μια πρωτόγνωρη εκδήλωση δημοσιότητας εν όψει του chapter 2

    Σε μια πρωτόγνωρη διαφημιστική κίνηση προχώρησε η Epic Games σηματοδοτώντας το τέλος του chapter 1 του Fortnite: Κυριολεκτικά διέγραψε το παιχνίδι από το διαδίκτυο κατά το τέλος της Season 10 σε ένα -διάσημο πλέον- event με τίτλο "The End".

     

     

    O streamer του Twitch "CouRage" βρισκόταν εν μέσω παιχνιδιού, όταν όλα συνέβησαν, με έναν τεράστιο αστεροειδή να εμφανίζεται στον χάρτη. Στη συνέχεια φωτιές άρχισαν να πετάγονται από παντού όταν εισήλθε στην ατμόσφαιρα και προσέκρουσε στον πλανήτη. Η έκρηξη προκάλεσε τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας που ρούφηξε τα πάντα.

     

    Η Epic αυτή τη στιγμή δείχνει σε live streaming τη μαύρη τρύπα στο επίσημο Fortnite Twich channel. Επιπρόσθετα η Epic προσθέτει ακόμα περισσότερο μυστήριο δίνοντας κάποιες σειρές αριθμών για το Chapter 2, κάτι που προκαλεί ντελίριο στους παίκτες.

     

     

     

     

    Επίσης η Epic Games αφαίρεσε όλα τα κανάλια από τον επίσημο Fortnite Discord Server.

     

    Θα είναι αρκετά αστείες οι αντιδράσεις των γονιών ανά τον κόσμο σήμερα που θα βλέπουν να παιδιά τους να αντιμετωπίζουν το γεγονός της εξαφάνισης, κυριολεκτικά, του αγαπημένου τους παιχνιδιού....


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.