Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η EVGA κυκλοφόρησε την νέα της GeForce GTX 980 Ti VR EDITION

    .
    Η νέα GeForce GTX 980 Ti VR EDITION έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, μία με το στάνταρ σύστημα ψύξης τύπου blower της Nvidia και μία με το σύστημα ψύξης ACX 2.0+, το οποίο προσφέρει αθόρυβη λειτουργία σταματώντας τους ανεμιστήρες της κάρτας όταν δεν υπάρχει ανάγκη για αυξημένη ψύξη.

     

    EVGA GeForce GTX 980 Ti VR Edition 1


    EVGA GeForce GTX 980 Ti VR Edition 2


    ACX Cooling BG EN

     

    Η ιδιαιτερότητα της VR EDITION έναντι των άλλων καρτών γραφικών, είναι ότι η κάρτα διαθέτει μια εσωτερική HDMI 2.0, ενώ συνοδεύεται και από ένα 5.25″ Drive Bay το οποίο δίνει δύο εξόδους USB 3.0 και μία HDMI 2.0. Η HDMI αυτή σε συνδυασμό με μία εσωτερική στάνταρ θύρα για δύο USB 3.0 που διαθέτουν πλέον σχεδόν όλες οι μητρικές δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που χρειάζονται τα VR headsets, στο μπροστινό μέρος του υπολογιστή του, εφόσον αυτός διαθέτει μία τουλάχιστον θέση 5,25'', γλυτώνοντας τον από την φασαρία να πρέπει κάθε φορά να ψάχνει τις θύρες στο πίσω μέρος του κουτιού.

     

    HDMI BG


    Driver Bay BG

     

    Η νέα GeForce GTX 980 Ti VR EDITION είναι άμεσα διαθέσιμη στην τιμή των $699.99, τόσο στην έκδοση με το στάνταρ Nvidia σύστημα ψύξης, όσο και σε αυτήν με το ACX 2.0+.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.