Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Fractal Design ανακοινώνει το Define S

    .
    Το νέο μοντέλο έρχεται να υιοθετήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά της σειράς, όσον αφορά την εμφάνιση και την ηχομόνωση, να υποστηρίξει μια πλειάδα εξαρτημάτων που είναι διαθέσιμα ήδη για την σειρά Define, προσθέτοντας πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση χώρου στοχεύοντας στον enthusiast που επιθυμεί να στήσει ένα ισχυρό μηχάνημα που όμως ταυτόχρονα θα είναι και αθόρυβο. Για τον σκοπό αυτό το νέο Define S δεν διαθέτει θέσεις για optical drives, αλλά αφήνει ελεύθερο τον χώρο αυτό για τοποθέτηση συστημάτων υδρόψυξης.

     

    DefineS 1


    DefineSwindow 1


    DefineS 25

     

    Υποστηρίζει ATX, micro ATX και mini ATX μητρικές, 7 expansion slots, εννέα θέσεις ανεμιστήρων (έρχεται με προεγκατεστημένους δύο Fractal Design Dynamic GP14 των14 εκατοστών) και φίλτρα στις θέσεις που βρίσκονται μπροστά και κάτω στο case, αρκετό χώρο πίσω από την μητρική για cable management, τρεις θέσεις για 3,5'' ή 2,5'' δίσκους και άλλες δύο για 2,5'' καθώς και άλλα χαρακτηριστικά. Μπορεί να δεχτεί ψύκτρες με μέχρι και 18 εκατοστά ύψος, ATX PSUs με μήκος έως και 18 εκατοστά μήκος με 14 ή 12 εκατοστών ανεμιστήρες και κάρτες γραφικών με μέγιστο μήκος, όταν δεν έχει τοποθετηθεί υδρόψυξη μπροστά, 42,5 εκατοστών. Οι διαστάσεις του είναι 233 x 465 x 533 χιλιοστά, και το βάρος του 8,5 κιλά. Θα διατίθεται σε μαύρο χρώμα, τόσο σε έκδοση με τζάμι όσο και χωρίς. Στην περίπτωση της έκδοσης με τζάμι οι θέσεις για ανεμιστήρες θα είναι 8 έναντι 9.

     

    DefineS window specs 1


    DefineS window specs 2

     

    Αναλυτικά χαρακτηριστικά του κουτιού μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του κατασκευαστή που βρίσκεται εδώ:
    Define S Window
    Define S

     

    και μια μίνι παρουσίαση από την εταιρία στο παρακάτω video:

     


     


    Reviews του κουτιού έχουν ήδη δημοσιευτεί:
    Fractal Design Define S Full-Tower Chassis Review | eTeknix
    Fractal Design Define S review - Article

     

    Αν πάλι προτιμάτε video review, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω:

     


     


    Η τιμή του έχει οριστεί στα $79 δολάρια ή 89€ ευρώ για την έκδοση χωρίς παράθυρο και στα $89 δολάρια ή 99€ για την έκδοση με το παράθυρο. Η διαθεσιμότητα του αναμένεται για τον Ιούνιο του 2015.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.