Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η FSP ανακοίνωσε τις νέες Windale 6 και Windale 4

    Η FSP Group ανακοίνωσε δύο νέες ψύκτρες υψηλών επιδόσεων, τις Windale 6 (AC601) και Windale 4 (AC401). Οι νέες αυτές ψύκτρες, υπόσχονται εξαιρετικές επιδόσεις, έχοντας προδιαγραφές για χρήση με επεξεργαστές πολλών watt, αλλά και χαμηλό θόρυβο, ενώ διαθέτουν και εκτεταμένη συμβατότητα με πολλά AMD και Intel sockets.

     

    Ειδικότερα, οι Windale 6 και Windale 4  είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν με επεξεργαστές οι οποίοι θα έχουν TDP 240W και 180W αντίστοιχα. Και οι δύο χρησιμοποιούν τεχνολογία direct contact, με 6 και 4 χάλκινα heat pipes αντίστοιχα, για την γρήγορη και αποτελεσματική απαγωγή της θερμότητας από τον επεξεργαστή προς τα fins. Τα fins είναι συναρμολογημένα με μια πατενταρισμένη solder-less τεχνική, για καλύτερα αποτελέσματα.

     

    FSP Windale 6 -1.jpg

     

    590262d93a4f6_FSPWindale4-1.jpg

     

    Ο ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών είναι σχεδιασμένος για αθόρυβη λειτουργία, υποστηρίζει PWM λειτουργία και διαθέτει μηχανισμό sleeve bearing. Η ταχύτητα περιστροφής του είναι μεταβλητή από τις 1000 στροφές ανά λεπτό έως τις 1600, ενώ είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 60 κυβικά αέρα ανά λεπτό (60CFM), μέσα από τα fins της ψύκτρας για την ταχύτερη ψύξη τους. Ειδικά αντικραδασμικά από ελαστικό, αποτρέπουν κραδασμούς από την λειτουργία του ανεμιστήρα να μεταφερθούν στο σύστημα.

     

    FSP Windale 6 -2.jpg

     

    FSP Windale 4 -2.jpg

     

    Όσον αφορά την εμφάνιση, η Windale 6 διαθέτει LED φωτισμό στον ανεμιστήρα και είναι βαμμένη με μαύρο χρώμα. H Windale 4, δεν διαθέτει LED φωτισμό, ενώ αρκείται στη φυσική μεταλλική γυαλάδα του αλουμινίου.

     

    Όσον αφορά την συμβατότητα των νέων Windale, με τα Intel και AMD sockets, υποστηρίζονται LGA 775, 1150, 1155, 1156, 1366, 2011 και socket FM1, FM2, FM2+, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4. 

     

    Μπορείτε να διαβάσετε review της Windale 6 στο TechPowerUp, όπου αναφέρεται ότι η τιμή της είναι $47,99.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.