Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Futuremark αλλάζει όνομα και γίνεται UL Benchmarks

    Η Futuremark είναι γνωστή σε όλους μας από τα benchmarks που κυκλοφορεί κατά καιρούς, με τα οποία ελέγχουμε τις επιδόσεις των συστημάτων μας. Βέβαια το πλέον γνωστό benchmark που διαθέτει είναι το 3DMark το οποίο χρησιμοποιείται προκειμένου να ελέγχουμε κυρίως τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών. Η Futuremark εξαγοράστηκε το 2014 από την UL(Underwriters Laboratories) και αν και μέχρι σήμερα διατήρησε την ονομασία της, από τις 23 Απριλίου αυτή θα αλλάξει σε UL Benchmarks.

     

    Πέραν της αλλαγής ονομασίας της εταιρίας από Futuremark σε UL Benchmarks, θα έχουμε και αλλαγή στην διεύθυνση της ιστοσελίδα της. Η νέα ιστοσελίδα θα είναι η  benchmarks.UL.com. Αλλαγές προφανώς θα γίνουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου αλλού χρησιμοποιείται σήμερα το λογότυπο της Futuremark.

     

    Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι οι στόχοι της εταιρίας που θα συνεχίσει να επικεντρώνει στην δημιουργία νέων benchmarks, ενώ δεν θα σταματήσει η υποστήριξη στα ήδη διαθέσιμα. Τα ήδη διαθέσιμα benchmarks, όπως τα 3DMark, PCMark, VRMark, διατηρούν τις ονομασίες τους, ενώ τα μελλοντικά benchmarks θα έρθουν σε διαφορετικές εκδόσεις για τους επαγγελματίες και τους απλούς χρήστες, όπως γινόταν έως σήμερα. Όσοι έχουν ανεβάσει σκορ θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτά, απλά μέσω της νέας ιστοσελίδας. Όσοι ακολουθούν την εταιρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.