Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η GALAX ετοιμάζει έναν PCIe SSD λευκού χρώματος

    Ένα από τα προϊόντα που επιδείκνυε η GALAX στην πρόσφατη CES, ήταν και ένας SSD σε μορφή PCIe κάρτας, λευκού χρώματος. Φαίνεται ότι η στιγμή την κυκλοφορίας του πλησιάζει, με την εταιρία να γνωστοποιεί ότι ο νέος HOF PCI-E SSD είναι σχεδόν έτοιμος.

     

    Ο νέος SSD θα συνδέεται στο σύστημα μέσω ενός PCI Expres 3.0 x4 interface και θα υποστηρίζει NVMe, επιτρέποντας πολύ υψηλές επιδόσεις. Οι επιδόσεις του νέου HOF PCI-E SSD, σύμφωνα με την GALAX, θα φτάνουν τα 2600MB/sec σε σειριακή εγγραφή και 1300MB/sec σε σειριακή ανάγνωση, ενώ σε τυχαία προσπέλαση, θα επιτυγχάνει επιδόσεις 300K IOPS σε ανάγνωση και 200K IOPS σε εγγραφή.

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 4.jpg

     

    Εμφανισιακά ο νέος HOF PCI-E SSD υιοθετεί το λευκό χρώμα, τόσο για το PCB όσο και για το κάλυμμά του κάνοντάς τον να ξεχωρίζει έναντι άλλων υλοποιήσεων στην αγορά. Ως κάρτα ακολουθάει το HHHL standard (half-height, half-length) επιτρέποντας  την τοποθέτησή του και σε περιορισμένων διαστάσεων κουτιά υπολογιστή που δέχονται μόνο low profile κάρτες.

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 1.jpg

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 3.jpg

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 2.jpg

     

    Η εταιρία δημοσιοποίησε εκτός από φωτογραφίες του νέου SSD και μετρήσεις του με το CrystalDiskMark και το AS SSD Benchmark, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δεν αποκλείεται οι επιδόσεις να βελτιωθούν μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος.

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 5.jpg

     

    GALAX HOF PCI-E SSD 6.jpg

     

    56d48552ad867-GALAXHOFPCI-ESSD7.jpg

     

    Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει ή για την τιμή του, αλλά δεν αναμένεται να περάσει καιρός μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα η διαθεσιμότητά του.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.