Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Google προσθέτει δυνατότητες αναζήτησης εργασίας στην μηχανή αναζήτησής της

    Στο μέλλον όποιος ψάχνει για δουλειά ή θέλει να ενημερώνεται άμεσα όταν υπάρχει μια νέα θέση εργασίας σε κάποιον τομέα που τον ενδιαφέρει, ίσως απλά να πρέπει να κάνει ότι κάνει συνήθως σήμερα για ότι άλλο ψάχνει. Μια απλή αναζήτηση στο Google, η οποία όμως θα του επιστρέφει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα.

     

    Η Google λοιπόν έρχεται να προσθέσει νέες δυνατότητες αναζήτησης θέσης εργασίας στην μηχανή αναζήτησής της. Για την ώρα όμως το νέο αυτό χαρακτηριστικό απευθύνεται αποκλειστικά στην Αμερικάνικη αγορά. Έτσι κάποιος μπορεί να κάνει αναζήτηση με τον όρο "jobs near me" για παράδειγμα ή "teaching jobs" προκειμένου να λάβει μια λίστα με αποτελέσματα τα οποία θα περιλαμβάνουν την εταιρία που προσφέρει θέση εργασίας, το είδος της εργασίας, τις ώρες εργασίας, τον χρόνο που δημοσιεύτηκε αρχικά η θέση αυτή εργασίας. Από εκεί και πέρα κάποιος μπορεί να αναζητήσει πολύ πιο συγκεκριμένα για κάποια θέση εργασίας, με την Google να παρέχει τα κατάλληλα φίλτρα σχετικά με την θέση εργασίας που αναζητείται και μάλιστα να ενημερώνει μέσω ειδοποιήσεων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν κάποια θέση εργασίας που ικανοποιεί τα φίλτρα αυτά γίνεται διαθέσιμη. Το παρακάτω βίντεο περιγράφει με απλό και ξεκάθαρο τρόπο την νέα της αυτή υπηρεσία.

     

     

     

    Η Google συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες του χώρου όπως οι LinkedIn, Monster, WayUp, DirectEmployers, CareerBuilder, Glassdoor και Facebook προκειμένου να είναι αποτελεσματική η νέα της αυτή υπηρεσία. Η Google μάλιστα δημοσιοποίησε και σχετικές πληροφορίες στο διαδίκτυο, ώστε και άλλες εταιρίες που ειδικεύονται στην εύρεση εργασίας, ίσως ακόμα και σε άλλες χώρες, να μπορούν να αξιοποιήσουν την νέα αυτή υπηρεσί α της.

     

    59500534af2ef_Googlejobsearch.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.