Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η G.SKILL ανακοίνωσε νέες μνήμες DDR4 ειδικά για τους AMD Ryzen Threadripper

    Οι επεξεργαστές AMD Ryzen Threadripper της AMD, έφεραν ξανά τον ανταγωνισμό στην αγορά συστημάτων υψηλών επιδόσεων, αλλά οι επεξεργαστές αυτοί θα χρειαστούν και τις κατάλληλες μνήμες για να αποδώσουν. Η G.SKILL θεωρεί ότι έχει την λύση σε αυτό, με την ανακοίνωση της διαθεσιμότητα νέων μνημών ειδικά για τους Threadripper. Η νέα σειρά μνημών φέρει την ονομασία Flare X.

     

    Η σειρά Flare X απευθύνεται σε χρήστες συστημάτων με επεξεργαστές Ryzen της AMD και τα νέα kits έρχονται να επεκτείνουν την σειρά αυτή και στους Ryzen Threadripper. Θα κυκλοφορήσουν τέσσερα νέα quad channel kits, τρία των 32GB και ένα των 128GB. Τα kits των 32GB, σε διατίθενται σε συχνότητες 3200MHz, 3466MHz και 3600MHz, ενώ το kit των 128GB θα έχει συχνότητα λειτουργίας τα 2933MHz. Όλα τα kit θα λειτουργούν με 1.35V.

     

    GSkill Threadripper Flare X 1.jpg

    GSkill Threadripper Flare X specs.jpg

     

    Οι μνήμες είναι δοκιμασμένες σε μητρικές με X399 chipset, με την G.SKILL να εγγυάται την μέγιστη σταθερότητα των νέων μνημών σε συστήματα με τους νέους Threadripper επεξεργαστές. Δυστυχώς η εταιρία δεν έχει δόσει πληροφορίες όσον αφορά ημερομηνία διαθεσιμότητας και τιμές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.